Motocykliści i Zoo dla dzieci głuchoniemych
-
- Miejscowość: Łódź
- Motocykl: był EN 500C "98
- VROC: 32047
Motocykliści i Zoo dla dzieci głuchoniemych
Panie i Panowie, jestem pracownikiem Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Łodzi. Jak co roku na początku czerwca organizujemy szereg imprez dla dzieci. W tym roku organizujemy również (kolejny raz) dream night – zamkniętą imprezę na terenie ZOO dla dzieci niepełnosprawnych. Są to dzieci z różnym stopniem niepełnosprawności zarówno psychicznym jak i fizycznym. Tegoroczną zabawę planujemy dla dzieci głuchoniemych. Padł pomysł aby jedną z atrakcji byli motocykliści a właściwie motocykle. Wszyscy wiemy, że maszyny cieszą oczy, a jak dziecko będzie miało możliwość posiedzieć w siodle, strzelić fotkę lub zrobić rundę to już będzie pełnia szczęścia.
Przeto kończąc ten przydługi wywód zapytuję czy znajdą się chętni aby 3.06 w godz. 18-20 zrobić komuś frajdę i spotkać się z dziećmi. Dla uczestniczących w imprezie w podziękowaniu mogę zaoferować gadżety ZOO, uścisk dłoni no i przede wszystkim wielki uśmiech na twarzach dzieci.
Prośba ze względu na lokalizację głownie do mieszkańców Łodzi i okolic, ale ograniczeń nie ma Szczecin czy Rzeszów to tez okolica
Jestem sympatykiem Vulcanerii i jeśli byłaby możliwość wciągnięcia imprezy na konto Klubu, to też by było super.
Chętnych zapraszam na forum lub PW.
10-15 maszyn byłoby idealnie
pozdrawiam Michał
Przeto kończąc ten przydługi wywód zapytuję czy znajdą się chętni aby 3.06 w godz. 18-20 zrobić komuś frajdę i spotkać się z dziećmi. Dla uczestniczących w imprezie w podziękowaniu mogę zaoferować gadżety ZOO, uścisk dłoni no i przede wszystkim wielki uśmiech na twarzach dzieci.
Prośba ze względu na lokalizację głownie do mieszkańców Łodzi i okolic, ale ograniczeń nie ma Szczecin czy Rzeszów to tez okolica
Jestem sympatykiem Vulcanerii i jeśli byłaby możliwość wciągnięcia imprezy na konto Klubu, to też by było super.
Chętnych zapraszam na forum lub PW.
10-15 maszyn byłoby idealnie
pozdrawiam Michał
-
- Motocykl: Kawasaki Vn 900 Clasic
- VROC: 0
-
-
Cześć! Ponieważ czasu do imprezy dla Dzieci zostało niewiele i niestety niewielu jest chętnych do tej Akcji proponuję swoją pomoc w zorganizowaniu frekfencji. Jestem nieformalnym liderem łódzkiej grupy strażaków motocyklistów i jestem w stanie zorganizować ich w ten dzień w ilości 10-15 maszyn. Ponadto o ile byłbyś zainteresowany można w ZOO dodatkowo przeproeadzić dla Dzieciaków pokaz i prezentację samochodów i sprzętu strażackiego z pobliskiej JRG 11 na Retkini. Proszę o szybki kontakt 603 86 86 36, tak aby mozna było wszystko dopiąć. Pozdrawiam -SNAKE.