Większy jest lepszy
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Większy jest lepszy
Porównanie motocykli, pozycja kierowcy na motorach : Kawasaki Vulcan 1500 - Honada Shadow 1100 - Suzuki Marauder 800 - Yamaha Vstar 650 - Kawasaki Vulcan 500.
Waszym zdaniem, na którym z tych motocykli pozycja jest najlepsza (najwygodniejsza), a na którym motorze najgorsza (najmniej wygodna)?
http://www.motorcyclecruiser.com/roadte ... index.html
Waszym zdaniem, na którym z tych motocykli pozycja jest najlepsza (najwygodniejsza), a na którym motorze najgorsza (najmniej wygodna)?
http://www.motorcyclecruiser.com/roadte ... index.html
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Lechu...
Na tym forum jak byś się nawet zapytał, czy wygodniej jest na kanapie w domu czy w siodle vulcana, to by vn wygrał
PS. Chciałem na początku wstawić porównanie z Maybachem... Ale zwycięzca wydawał mi się tak oczywisty, że dałem sobie spokój. Bo kto normalny zamieniłby przyjemność z jazdy na motocyklu na zwykłą puszkę?
Na tym forum jak byś się nawet zapytał, czy wygodniej jest na kanapie w domu czy w siodle vulcana, to by vn wygrał
PS. Chciałem na początku wstawić porównanie z Maybachem... Ale zwycięzca wydawał mi się tak oczywisty, że dałem sobie spokój. Bo kto normalny zamieniłby przyjemność z jazdy na motocyklu na zwykłą puszkę?
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
- mrblack
- Miejscowość: Mazuria
- Motocykl: AWO Simson ver. Military
- VROC: 0
Siema.
A mi tam odjebało i jeżdżę Awoszczakiem z 57 roku i mam wyjebane :P
Vulcaniątko czeka grzecznie na pozakładanie nowych chromików i blaszek ale pancio ma to w duszy i gania grzechotnikiem
Tak więc mała rebelia się może zdarzyć nawet tutaj
P.S.
Ostatnio zaleciałem podczas szwędaczki na meeting qrwa jakis doktorków, lekarzy i innych łapiduchów .......
Kolesie na Harleyach, BMW, na Suzi, naszych Kawusiach ...... a tu Czarny na Awo :P
I co ----- full szacun
Wszystko pięknie tylko ta prędkość patrolowa ok 60 km/h ale spoko - lewa w górę i rura
A mi tam odjebało i jeżdżę Awoszczakiem z 57 roku i mam wyjebane :P
Vulcaniątko czeka grzecznie na pozakładanie nowych chromików i blaszek ale pancio ma to w duszy i gania grzechotnikiem
Tak więc mała rebelia się może zdarzyć nawet tutaj
P.S.
Ostatnio zaleciałem podczas szwędaczki na meeting qrwa jakis doktorków, lekarzy i innych łapiduchów .......
Kolesie na Harleyach, BMW, na Suzi, naszych Kawusiach ...... a tu Czarny na Awo :P
I co ----- full szacun
Wszystko pięknie tylko ta prędkość patrolowa ok 60 km/h ale spoko - lewa w górę i rura
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Ad rem Panowie, ad rem
Lech - fajna sprawa ten artykuł, szczególnie jedna rzecz. Na fotkach widoczne jest porównanie duże i małego gościa na drobnym i dużym moto. Dzięki temu każdy może sobie odpowiedzieć na czym mu będzie wygodniej.
A najlepiej sprawdzić własnodupnie
Lech - fajna sprawa ten artykuł, szczególnie jedna rzecz. Na fotkach widoczne jest porównanie duże i małego gościa na drobnym i dużym moto. Dzięki temu każdy może sobie odpowiedzieć na czym mu będzie wygodniej.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
I fajnie że zwróciłeś na to uwagę. Szkoda tylko że te 3 osoby, 2 gości i kobietka, dosiadają tylko te 4 maszyny, przydałoby się więcej motorów róznych marek.fitter pisze:Ad rem Panowie, ad rem
Często na forach można spotkać zapytania dotyczące tego tematu. "Mam 189 cm wzrostu, czy ten motor nie będzie dla mnie za mały... Czy nie będzie za duzy... jak się na tym siedzi" itp. Nie wszyscy mają możliwość własnodupnie to sprawdzić.
Kobietka na EN-500 fajnie wygląda, rzekłbym SEKSOWNIE )
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Zawsze tak jest przy półlitrówceLech pisze:Kobietka na EN-500 fajnie wygląda, rzekłbym SEKSOWNIE )
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
a na VN800 czy VN900? ja znam dwie, które wyglądają naprawdę SEKSOWNIE
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/