koszulki ?
koszulka jest super, ale my mamy inne logo jeśli chodzi o klub, wiec dla drugiej edycji można coś pomyśleć !
Ponieważ nasz kolega pracuje właśnie w tym zawodzie, polecał bym mu przygotowanie projektu koszulki zlotowej, oczywiście w uzgodnieniu założeń z PREZESEM i akceptacją pozostałych członków klubu, a przynajmniej zarządu - porządek musi być panowie !
Ponieważ nasz kolega pracuje właśnie w tym zawodzie, polecał bym mu przygotowanie projektu koszulki zlotowej, oczywiście w uzgodnieniu założeń z PREZESEM i akceptacją pozostałych członków klubu, a przynajmniej zarządu - porządek musi być panowie !
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Jasna sprawaStarszy pisze:koszulka jest super, ale my mamy inne logo jeśli chodzi o klub, wiec dla drugiej edycji można coś pomyśleć !
mam nadzieję, że uda nam się spotkać i omówić ten temat w sobotę.
Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
przecież to jest zrozumiałe i nie musisz aż tak dobitnie tłumaczyć - czyżbyś sądził, że nikt nic nie rozumie - piszę o klubie i o zlocie, a jeśli ktoś chce chodzić, czy jeździć codziennie w innym wzorze, to jego wola - A NA TERAZ, TO JEST POTRZEBNY PROJEKT ZLOTOWY, może będzie lepszy od istniejącego :roll:Papaj pisze:Koszulki klubowe - a koszulki forumowo - motocyklowo - vulcanowe to dwie różne sprawy które się nie wykluczają , mogą iść w parze - mnie się podoba ta inicjatywa.
Moje " tłumaczenie " było komentarzem tych słów:
nie wiem co Cię razi w tym poście -
I raczej nie miałem na myśli tłumaczenia - bo nikogo nie posądzam o brak zrozumienia - jedynie wyraziłem myśli że warto robić różne "wzory" -Starszy pisze:koszulka jest super, ale my mamy inne logo jeśli chodzi o klub
nie wiem co Cię razi w tym poście -
Cieszę się że są podejmowane słuszne inicjatywy.Koszulki klubowe - a koszulki forumowo - motocyklowo - vulcanowe to dwie różne sprawy które się nie wykluczają , mogą iść w parze - mnie się podoba ta inicjatywa.
- Brein
Pax Panowie
Bardzo mi miło, że będę mógł zaproponować wzór koszulki zlotowej - postaram się jak najlepiej a, że to "pierwszy raz" muszę poznać wytyczne - jak już ustaliliśmy najprawdopodobniej w sobotę.
Niezależne wzory powstaną w tym samym czasie lub zaraz po - mam kilka pomysłów, które muszę dograć. Nie ukrywam (nie linczować), że muszę zapoznać się z modelami serii "V", które chciałbym ewentualnie poumieszczać na projektach więc może się trochę rozłożyć w czasie, ale na bieżąco będę się starał pokazywać i udostępniać.
W tym sensie wszystko, mam nadzieję, będzie jak należy i pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że Wam się spodobają.
Pozdrawiam
Bardzo mi miło, że będę mógł zaproponować wzór koszulki zlotowej - postaram się jak najlepiej a, że to "pierwszy raz" muszę poznać wytyczne - jak już ustaliliśmy najprawdopodobniej w sobotę.
Niezależne wzory powstaną w tym samym czasie lub zaraz po - mam kilka pomysłów, które muszę dograć. Nie ukrywam (nie linczować), że muszę zapoznać się z modelami serii "V", które chciałbym ewentualnie poumieszczać na projektach więc może się trochę rozłożyć w czasie, ale na bieżąco będę się starał pokazywać i udostępniać.
W tym sensie wszystko, mam nadzieję, będzie jak należy i pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że Wam się spodobają.
Pozdrawiam
- Brein
Trochę niestety czasu mi brakowało, ale zacząłem
Poniżej 4 pierwsze wzory (pliki "do druku" udostępnię w weekend, kiedy planuję jeszcze kilka propozycji wykonać)
Pozdrawiam
Poniżej 4 pierwsze wzory (pliki "do druku" udostępnię w weekend, kiedy planuję jeszcze kilka propozycji wykonać)
Pozdrawiam
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Bardzo mi się podobają brawo Brein.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Brein
Podajcie mi proszę na PW spis wszystkich modeli Vulcanów, wtedy dla każdego - demokratycznie przygotuję wzór