Witam wszystkich !!! Ach ten Simson... !
- Pees
- Miejscowość: Ruda Wielka
- Motocykl: EN 500 '92 A2 (czyli naprawdę '91)
- VROC: 0
Ja, na pojawiające się czasem pytanie po co mi motor odpowiadam, że facet po czterdziestce musi albo zostawić żonę albo kupić motocykl i ja wybrałem to lepsze rozwiązanie bo przecież bez żony było by mi dużo gorzej niż z żoną i z motocyklemfitter pisze:Witaj - zaczynam się obawiać, czy powrót na jednoślad po dwudziestu latach to nie powszechny objaw kryzysu wieku średniego Dużo nas tu takich
I to jest dopiero życie
WITAJ
Można na kanapie, lepiej na koźle ale zawsze najlepiej jest wierzchem
No tak.., od razu będę próbował zacząć od królewskiego dania...Artur pisze:Witaj , Nomad - obrałeś dobry kierunek , też pomału podążam w tym kierunku
Mam nadzieję, że Jego Wielkość nie przerośnie moich pokrytych już kurzem umiejętności (przynajmniej na początku).
Mam jednak jeszcze sporo czasu do tej godziny "N"
Postanowiłem, że zanim dosiądę tego potwora, wydam parę złotych i odświeżę trochę swoje nawyki na jakimś kursie doszkalającym... Ma to chyba sens, prawda?
- Kasperka
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1500/Marauder GZ125
- VROC: 0
Witaj w gronie zarażonych "chorobą" z której już z całą pewnością się nie wyleczysz! Nie ma takiego lekarstwa które by podziałało na tych niesamowitych ludzi. Wiele już na ich temat słyszałam, a i miałam okazję niektórych poznać w Wysokim Mazowiecku ) Było niesamowicie i choć tylko autkiem chowałam się z tyłu parady po uliczkach Wysokiego Maz. podczas obchodów Dni Miasta i czułam tylko zapach spalin dane mi było choć odrobinkę wczuć się w tą atmosferę. Jadąc na końcu widziałam oglądających się ludzi i ten błysk w oku niejednego przechodnia. Ronin jeszcze raz wielkie dzięki za zaproszenie