Zobacz jak nasz Vulcaneryjny tłum stanął w jednością i doradzaniu a potem w nerwach
![:mrgreen:](./images/smilies/mrgrin.gif)
ale ja też podczymuję Zbyszka stronę - to nie miejsce do takich gierekAbrams pisze:Ty nasz klubowy zgryźliwy tetrykuZbiherek pisze:a ja mimo wszystko jestem zniesmaczony ipdtrzymuje to wszysto co napisalem w swoim ostatnim poscie - i niech tak zostanie![]()
![]()
![]()
Otóż toPapaj pisze:Nie podoba mi się wykorzystywanie kogokolwiek do czegokolwiek bez jego wiedzy i zgody.
Nie znoszę prób manipulacji nawet w jakimś tam celu.
Nie jesteśmy królikami doświadczalnymi .
Nie podoba mi się to.
Nie ufam Ci i w tym przypadku nawet przyznanie się nie jest okolicznością łagodzącą (to też może być kit).
Straciłaś kredyt zaufania który od nas dostałaś na dzień dobry.
Zaufanie oczywiście można odzyskać.
To moje zdanie oczywiście...
PopieramPapaj pisze:Nie podoba mi się wykorzystywanie kogokolwiek do czegokolwiek bez jego wiedzy i zgody.
Nie podoba mi się to.
Nie ufam Ci i w tym przypadku nawet przyznanie się nie jest okolicznością łagodzącą (to też może być kit).
Straciłaś kredyt zaufania który od nas dostałaś na dzień dobry.
Zaufanie oczywiście można odzyskać.
To prawda .... byłem/ jestem nowy, przyjechałem w ciemno (forum znalazłem dwa dni wcześniej i wystarczyło, że kilka osób mnie zachęciło do zajrzenia do 2oo). Nie było może confetti i szampana ale wystarczyły w zupełności uściski grabuli i miejsce przy stole - jak na początek dla mnie zupełnie wystarczaMarcin pisze:My jesteśmy całkiem normalni i dyskusja była też normalna do czasu...ile można.Wczoraj mieliśmy spotkanie w Warszawie,była też jedna nowa osoba..która chciała nas poznać i na pewno nie została przyjęta jak wróg i nikt nie patrzył na niego z pode łba .
Wydaje mi się że po prostu masz niewłaściwe podejście do ludzi,rozumiem że nie przepada za tobą jedna osoba lub dwie,ale starasz się zniechęcać większe grono ludzi.Oczywiście że cie nie znamy i może się mylimy,ale wcale nie chcesz się dać poznać i w tym właśnie tkwi problem.
...EHhhh cofam post..gratulacje
Papaj pisze:Nie podoba mi się wykorzystywanie kogokolwiek do czegokolwiek bez jego wiedzy i zgody.
Nie podoba mi się to.