Poznań - Serdeczne podziękowania!!!!!.......
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Poznań - Serdeczne podziękowania!!!!!.......
.......dla Man-x, Zeusa i Hubasa za chęci i pomoc w zakupie motocykla. Szczególnie dziekuję dla Man-x, który poświecił czas i obadał motorek, który wyczaiłem na necie. Jego profesjonalizm w ocenie stanu technicznego przekonały mnie do wyjazdu po sprzęt do Poznania. To był udany zakup! dzięki Wojtuś - dobra robota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chopy jeszcze raz dziękuję wam wszystkim. Jestem zobowiązany, ale to już w Fijałkowie
Chciałem się z wami spotkać, ale nie dało rady z 2 powodów. Po motonga byłem z synem, który zaczął trochę narzekać na trudy długiej podróży w sumie 1100km. Drugi powód to pogoda-PIĘKNA pogoda w Poznaniu, która zmobilizowała was do wypadu na motocyklach.
Tylko pozazdrościć
Co do mojego zakupu to szczegóły zostawiam dla mojego Aniołka, bo dla niej to kupiłem.
Chopy jeszcze raz dziękuję wam wszystkim. Jestem zobowiązany, ale to już w Fijałkowie
Chciałem się z wami spotkać, ale nie dało rady z 2 powodów. Po motonga byłem z synem, który zaczął trochę narzekać na trudy długiej podróży w sumie 1100km. Drugi powód to pogoda-PIĘKNA pogoda w Poznaniu, która zmobilizowała was do wypadu na motocyklach.
Tylko pozazdrościć
Co do mojego zakupu to szczegóły zostawiam dla mojego Aniołka, bo dla niej to kupiłem.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
nawet sam Ci proponowałem, że się chcę się spotkać, ale Kasper Junior ......... jak to dzieci .
Junior podekscytowany ponieważ dosiadając "rabusia" stwierdziliśmy, że motocykl też jest uszyty na jego miarę zostanie jego własnością Jestem zobowiązany, dzięki !!!!!!!!!
Junior podekscytowany ponieważ dosiadając "rabusia" stwierdziliśmy, że motocykl też jest uszyty na jego miarę zostanie jego własnością Jestem zobowiązany, dzięki !!!!!!!!!
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.