Ku przestrodze
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
jurekawasaki pewnie że powinno się zabierać prawko ale wątpię żeby oni się tym przejmowali. Znajoma mojego kumpla zginęła w wypadku spowodowanym przez typa, który miał zabrane prawko po wcześniejszym wypadku. Potem spowodował kolejny w którym zabił pasażera swojego auta i dziewczynę w drugim aucie. Za takie ewidentne morderstwa (z premedytacją moim zdaniem bo każdy wie czym się może jazda po pijaku skończyć) powinna być kara śmierci a skazany miałby okazję odkupić część swojej winy swoimi narządami dla osób czekających na przeszczepy.
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Nie wiem gdzie to dać.... szok!
http://pl-pl.facebook.com/photo.php?v=10150370582634855
http://pl-pl.facebook.com/photo.php?v=10150370582634855
- Długi Lech
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Tak jak pisałem pożar ok mogę się zgodzić ale benzyna nie wybucha w ten sposóbDługi Lech pisze:Zapisałem film na dysk, zwiekszyłem rozdzielczość, puściłem klatka po klatce. Po pierwszym obrocie (przewrotce) auto uderza podwoziem o słup, może następstwem tego jest uszkodzenie zbiornika paliwa i wylew benzyny.
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Pantani
- Miejscowość: Ożarów Maz
- Motocykl: f650gs twin
Ku przestrodze
Oglądaliście dziś "Sprawę dla reportera"?
Reportaż o tragicznym wypadku w którym zginęła pasażerka motocykla.
Moto zderzyło sie z sarną i wpadło na przydrożne drzewo. Kierowca bez prawka, nic mu sie nie stało. Wiem ze my jezdzimy na innych motorkach ale wypadek daje do myślenia. (podrzucam linka, pierwsza sprawa, proponuję nie komentować poziomu programu bo można sie załamac)
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny ... 20/5927206
Oglądaliście dziś "Sprawę dla reportera"?
Reportaż o tragicznym wypadku w którym zginęła pasażerka motocykla.
Moto zderzyło sie z sarną i wpadło na przydrożne drzewo. Kierowca bez prawka, nic mu sie nie stało. Wiem ze my jezdzimy na innych motorkach ale wypadek daje do myślenia. (podrzucam linka, pierwsza sprawa, proponuję nie komentować poziomu programu bo można sie załamac)
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny ... 20/5927206
-
- Miejscowość: Miechów
- Motocykl: Vulcan vn 900
-
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
Widziałem to i przyznam, że dawno mnie nic tak bardzo nie poruszyło jak ten program. Sam wypadek i tragiczna śmierć, ale biegły który być może nigdy nie siedział na motocyklu!
Nasuwa mi się pytanie - za jaka kasę ten ........-biegły napisał ekspertyzę .
Szkoda gadać to trzeba koniecznie obejrzeć.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
- Pantani
- Miejscowość: Ożarów Maz
- Motocykl: f650gs twin
Kasper pisze: biegły który być może nigdy nie siedział na motocyklu!
Mieliśmy też opinię wyczynowego motocyklisty. Z tych dwoch "ekspertów" to bliżej mi do opinii biegłego Liczyłem na opinię Dziwulskiego (też motocyklista). Ciekawe dlaczego nic nie poweidział!
Tragiczna sprawa, splot kilku nieszcześliwych okoliczności- prędkość, sarna, drzewa przy krawędzi asfaltu. Chłopak za mocno odkręcił (zdarza się na sportowym moto). Musieli trochę jeżdzić ,mieli dobre ubrania i kaski!
Bez prawka nie zabrałbym pasażera!
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Powiem szczerze, ze mnie zmroziles...rozumiem, ze pojechac bys mogl, tylko nie "zabralbys pasazera" i naprawde uwazasz, ze to w porzadku?Pantani pisze:Kasper pisze: biegły który być może nigdy nie siedział na motocyklu!
Mieliśmy też opinię wyczynowego motocyklisty. Z tych dwoch "ekspertów" to bliżej mi do opinii biegłego Liczyłem na opinię Dziwulskiego (też motocyklista). Ciekawe dlaczego nic nie poweidział!
Tragiczna sprawa, splot kilku nieszcześliwych okoliczności- prędkość, sarna, drzewa przy krawędzi asfaltu. Chłopak za mocno odkręcił (zdarza się na sportowym moto). Musieli trochę jeżdzić ,mieli dobre ubrania i kaski!
Bez prawka nie zabrałbym pasażera!
wspolczuje kolego
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074