Powitania z północy kraju
Powitania z północy kraju
Witam serdecznie szacowne zgromadzenie.
Zgodnie z tutejszym zwyczajem, krótko o mnie: człowiek młody, wciąż student. Prawo Jazdy kat. A od 3 lat, 2 sezony przejeździłem na grzbiecie małej choć urokliwej Virago 250. Teraz przyszedł czas polowań na "coś nieco większego".
Jeżdżąc po okolicy, smakując różnorakich motocykli ze średniego przedziału pojemności, natrafiłem na VN 800... i wciąż jestem pod jej wrażeniem. Piękna maszynka, dokładnie to czego poszukuję.
Pozostaje tylko zacisnąć pasa, rozbić skarbonkę i sprzedać nerkę.
Diablica się ceni, a i tak na tle innych na allegro wypada względnie tanio, co budzi niepokój i podejrzenia, w myśl zasady "jeżeli coś jest zbyt dobre by było prawdziwe to prawdopodobnie takie jest".
Przekopuję się więc przez wiedzę dotyczącą VN 800 zawartą na waszym forum, z nadzieją że pomoże mi ona uniknąć miny i dołączyć do tutejszego grona radosnych posiadaczy motongów ze stajni Kawasaki.
A jakby ktoś z okolic Kościerzyny chciał rzucić okiem na taką VNkę... z przyjemnością pogadam
Zgodnie z tutejszym zwyczajem, krótko o mnie: człowiek młody, wciąż student. Prawo Jazdy kat. A od 3 lat, 2 sezony przejeździłem na grzbiecie małej choć urokliwej Virago 250. Teraz przyszedł czas polowań na "coś nieco większego".
Jeżdżąc po okolicy, smakując różnorakich motocykli ze średniego przedziału pojemności, natrafiłem na VN 800... i wciąż jestem pod jej wrażeniem. Piękna maszynka, dokładnie to czego poszukuję.
Pozostaje tylko zacisnąć pasa, rozbić skarbonkę i sprzedać nerkę.
Diablica się ceni, a i tak na tle innych na allegro wypada względnie tanio, co budzi niepokój i podejrzenia, w myśl zasady "jeżeli coś jest zbyt dobre by było prawdziwe to prawdopodobnie takie jest".
Przekopuję się więc przez wiedzę dotyczącą VN 800 zawartą na waszym forum, z nadzieją że pomoże mi ona uniknąć miny i dołączyć do tutejszego grona radosnych posiadaczy motongów ze stajni Kawasaki.
A jakby ktoś z okolic Kościerzyny chciał rzucić okiem na taką VNkę... z przyjemnością pogadam
- Albert
- Miejscowość: Błonie
- Motocykl: VN 1600 Classic, Kawasaki Versys 1000
- VROC: 0
Cześć nie koniecznie. Ja trafiłem też tanio bo facet nie mógł jeżdzić ze względów zdrowotnych a drażnił go bardzo to że motor stoi i go kusi. szybko i dość tanio sprzedał.Satyr pisze:Diablica się ceni, a i tak na tle innych na allegro wypada względnie tanio, co budzi niepokój i podejrzenia,
Człowiek jest niczym, czyny są wszystkim.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
-
- Miejscowość: CHOSZCZNO
- Motocykl: Kawasaki vulcan VN 800 CLASSIC
- VROC: 0
- Piękny Marian
- Miejscowość: Kalisz
- Motocykl: vn 900 custom
- VROC: 34573
Dzięki wszystkim za powitania
Podobnie też przedstawia się ów sprzedawca, ale czy można wierzyć na słowo? Szczególnie że ów jest handlarzem... tyle tylko że nie motocykli a samochodów, ów VN800 ponoć zakupiony był na użytek osobisty, ale czasu na jeżdżenie nie miał, teraz urodziło się małe dziecko itp.
Albert pisze:ie koniecznie. Ja trafiłem też tanio bo facet nie mógł jeżdzić ze względów zdrowotnych a drażnił go bardzo to że motor stoi i go kusi. szybko i dość tanio sprzedał.
Podobnie też przedstawia się ów sprzedawca, ale czy można wierzyć na słowo? Szczególnie że ów jest handlarzem... tyle tylko że nie motocykli a samochodów, ów VN800 ponoć zakupiony był na użytek osobisty, ale czasu na jeżdżenie nie miał, teraz urodziło się małe dziecko itp.
Piękny... ale drogi (jak dla studenta). I mi zupełnie obcy. I wnioskując po wypowiedziach na forum sporo palącyRoobsoonx pisze:800 to elegancki wybór
Ostatnio zmieniony ndz lis 20, 2011 przez Satyr, łącznie zmieniany 1 raz.