Jak zacząć
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Witaj !
A ja i tak powiem swoje: kup docelowy.
Na każdej wymianie tracisz. Znacznie więcej niż odsetki od kredytu - informacja poglądowa, bez sugestii.
Spokojnie przymierz się jaki pasuje Ci najbardziej.
Zaczekaj i kup jak będziesz mógł.
Satysfakcja gwarantowana.
A ja i tak powiem swoje: kup docelowy.
Na każdej wymianie tracisz. Znacznie więcej niż odsetki od kredytu - informacja poglądowa, bez sugestii.
Spokojnie przymierz się jaki pasuje Ci najbardziej.
Zaczekaj i kup jak będziesz mógł.
Satysfakcja gwarantowana.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Ja zrobiłem tak, jak radzi Mirad. Po przesiadce z motocykli szosowo-turystycznych byłem zdecydowany na cruisera. Na placu boju pozostała Yamaha midnight star i Kawasaki VN 900 z lekkim ściąganiem mnie w stronę Vulcana. Gdy nadarzyła się okazja kupić VN z przebiegiem 6 tys. km i pełną historią serwisową, to pojechałem z bratem po motocykl i wracałem 300 km na swoim cruiserze . Wrażenia nie do opisania. Pewnie wygladałem tak, jak ta emotka: .
No, ale ja jeździłem na motocyklach i po sprawdzeniu typów motocykli jest to już ostatni wybór. Teraz najwyżej pojemnościowo w górę, ale z racji mojej stosunkowo małej wagi ( 67 kg ) i wzrostu ( 167 cm ) motocykl Kawasaki VN 900 jest optymalny .
No, ale ja jeździłem na motocyklach i po sprawdzeniu typów motocykli jest to już ostatni wybór. Teraz najwyżej pojemnościowo w górę, ale z racji mojej stosunkowo małej wagi ( 67 kg ) i wzrostu ( 167 cm ) motocykl Kawasaki VN 900 jest optymalny .
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Tutaj poglądowa lekcja rozmowy telefonicznej ze sprzedającym, przyda się
http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vI ... ,1,vTime,3
Masz szwagra?
Masz szwagra?
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Cześć Inspektorku
Moje doświadczenia z moto powyżej 1300 to jedynie pożyczone HD i kilka Suzi.
Jednak wychodząc z podobnego założenia co mirad, postanowiłem kupić coś co posłuży mi przynajmniej kilka lat
Tak szukając info o różnych motocyklach natrafiłem na powyższe forum i ..., nie żałuję. Można powiedzieć, że od miesiąca jestem posiadaczem VN 1500 Classic kupionego blisko Ciebie bo w Rzeszowie.
Spotkałem tu ludzi pozytywnie zakręconych i nie mniej kochających motocykle niż ja.
W tym gronie spotkasz naprawdę wiele osób, które Ci doradzą/podpowiedzą itd
Jako, że mieszkamy od siebie względnie blisko to pewnie spotkamy się po rozpoczęciu sezonu.
Pisz koniecznie co znalazłeś!!!
Jednak wychodząc z podobnego założenia co mirad, postanowiłem kupić coś co posłuży mi przynajmniej kilka lat
Tak szukając info o różnych motocyklach natrafiłem na powyższe forum i ..., nie żałuję. Można powiedzieć, że od miesiąca jestem posiadaczem VN 1500 Classic kupionego blisko Ciebie bo w Rzeszowie.
Spotkałem tu ludzi pozytywnie zakręconych i nie mniej kochających motocykle niż ja.
Jako, że mieszkamy od siebie względnie blisko to pewnie spotkamy się po rozpoczęciu sezonu.
VROC 34525
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Inspektor, dobrze koledzy prawią....... przymierz się jak masz możliwość, mierz siły na zamiary ale i (tak mi się zdaje) najlepiej jest kupić moto docelowe... dlaczego ?
ponieważ:
- Twoje "gabaryty", czego oczekujesz od motocykla ?
- kasa przeznaczona na zakup nie rozrośnie się (nie wnikajmy dalej w temat)
- Vulcany do 750 "lubieją obroty" przy zachowaniu swoistego charakteru
- 800 i powyżej "wojniej na obrotach" ale w zamian "dostojniej", pełnowymiarowyprzyjemnygulgot o prędkości i przyspieszeniu nie wspomnę
- witam Cię brachu na "łonie" Vulcanów
ponieważ:
- Twoje "gabaryty", czego oczekujesz od motocykla ?
- kasa przeznaczona na zakup nie rozrośnie się (nie wnikajmy dalej w temat)
- Vulcany do 750 "lubieją obroty" przy zachowaniu swoistego charakteru
- 800 i powyżej "wojniej na obrotach" ale w zamian "dostojniej", pełnowymiarowyprzyjemnygulgot o prędkości i przyspieszeniu nie wspomnę
- witam Cię brachu na "łonie" Vulcanów
-
- Miejscowość: Stalowa Wola
- Motocykl: jeszcze nie mam
- VROC: 0
Dajcie namiary na Rzeszów czy to był sklep czy osoba prywatna, aha mam jeszcze jedną prośbę gdzie znajdę literaturę na temat VN900Lucas pisze:Cześć Inspektorku
Waliłem całą noc, i co, i nie otworzyła
-
Mars podobnie jak ty waga około 70 kg wzrost 190cm, chyba to będzie toMars pisze:Ja zrobiłem tak, jak radzi Mirad. Po przesiadce z motocykli szosowo-turystycznych byłem zdecydowany na cruisera. Na placu boju pozostała Yamaha midnight star i Kawasaki VN 900 z lekkim ściąganiem mnie w stronę Vulcana. Gdy nadarzyła się okazja kupić VN z przebiegiem 6 tys. km i pełną historią serwisową, to pojechałem z bratem po motocykl i wracałem 300 km na swoim cruiserze . Wrażenia nie do opisania. Pewnie wygladałem tak, jak ta emotka: .
-
http://autobazar-rzeszow.otomoto.pl/tab?page=1
Lepiej byś do nich zadzwonił bo gdy ja odbierałem swojego VN to dawali dokumenty do tłumaczenia a jeszcze nie widzę nic nowego.
Mają VN 800 Classic lecz słyszałem jak pracuje mocno przerywał (co podobno było wynikiem iż moto nie było odpalany kilka miesięcy). Miałem też foto od Rudej tego modelu i zbiornik był mocno obity.
Wygląda rewelacyjnie, tylko że ja nie umiem Ci powiedzieć czy pracował poprawnie no i ma nowy akumulator.
Czyli zadzwoń i spytaj kiedy coś nowego wstawią.
Lepiej byś do nich zadzwonił bo gdy ja odbierałem swojego VN to dawali dokumenty do tłumaczenia a jeszcze nie widzę nic nowego.
Mają VN 800 Classic lecz słyszałem jak pracuje mocno przerywał (co podobno było wynikiem iż moto nie było odpalany kilka miesięcy). Miałem też foto od Rudej tego modelu i zbiornik był mocno obity.
Wygląda rewelacyjnie, tylko że ja nie umiem Ci powiedzieć czy pracował poprawnie no i ma nowy akumulator.
Czyli zadzwoń i spytaj kiedy coś nowego wstawią.
VROC 34525
-
Dodam tylko, że mój znajomy u nich kupował 2 moto, jego brat jeden i jego kolega też jeden. Generalnie chwalił ich za to co sprzedają. Jak wiadomo każdy jest mniej lub bardziej bity, lecz niczego co stanowi o bezpieczeństwie nie spawają itd lecz kupują nowe (ramy, główki,...).
Ja póki co nie mogę narzekać, moto pali od ręki. Za rok się okaże czy opinia jaką mi podał kolega stary motocyklista potwierdzi się.
Ja póki co nie mogę narzekać, moto pali od ręki. Za rok się okaże czy opinia jaką mi podał kolega stary motocyklista potwierdzi się.
VROC 34525
-
Mam szwagra i o ironio jest gabarytów takich jak ten na zdjęciu tylko nie ma tatuaży ale jak trzeba to takiemu sprzedawcy też by w jeee...ałmirad pisze:Tutaj poglądowa lekcja rozmowy telefonicznej ze sprzedającym, przyda się
Masz szwagra?