NADESZŁA
-
- Miejscowość: Rumia
- Motocykl: VN 15 '94
- VROC: 0
NADESZŁA
droga czysta i sucha, pierwszy wyjazd zaliczyłem (wprawdzie tylko na serwis - wymiana oleju i filtra) ale było cudownie i wcale nie pojechałem najkrótszą trasą. WIOSNA NADESZŁA
-
- Miejscowość: Rumia
- Motocykl: VN 15 '94
Ale wczoraj dało radę się przejechać, co prawda zrobiłem tylko 30 km ale było przednioKonrad pisze:U mnie nie dość że wieje jak cho............a to jeszcze dosypało tego białego g.........na nie ma szans na jazdę.
A dzisiaj faktycznie do kitu śnieg, deszcz i już mi minęła ochota na dosiadanie maszyny
Veni, Vidi, Vici i co dalej???
-
- Miejscowość: warszawa- wilanów
- Motocykl: kawasaki vn 800
ja wstałem rano a właściwie jeszcze w nocy bo o 5 ale patrzę za oknem czyste niebo i sucho myślę sobie zrobię rundę do o koła komina no i wyjazd z garażu fajnie ujechałem 2 km. i nagle śnieżyca że widać tylko na 100m nic tylko powolutku do domu i żona się śmieje bo mówi że cierpliwość trzeba sobie wyrobić ale podobno od środy już ma być fajnie
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
Młody jest ... twardy ... ... z czasem poczuje .... a na razie to się przyłączam do niego ... [tyle że ja sobie ocieplacze na kolanka założyłem ]Robson pisze:Potem spał w takiej pozycji, bo kolana nie chciały odpuścićAndrew pisze:Adriano wczoraj nakręcił 40 km . W jeansach.
Ale, ale ... cos tam pogodynka przebąkiwała że w weekend wystawy motocykli ma być słoneczko i 12ST.C
Nie jestem dziwny ... jestem z edycji kolekcjonerskiej