LIDL - odzież motocyklowa 24-03-2012 sobota
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Diablo Black
- VROC: 0
LIDL - odzież motocyklowa 24-03-2012 sobota
W lidlu puszczają sprzedaż odzieży motocyklowej - zawsze można coś kupić. Rok temu kupiłem buty przeciwdeszczowe za 35 zł i jestem bardzo z nich zadowolony. Jeżeli ktoś ma w domu skromny budżet przeznaczony na akcesoria motocyklowe (ograniczony przez żonkę - nie wszystkie) może sobie coś wybrać.
- Orzech_
- Miejscowość: Twardogóra k/wro
- Motocykl: VL 800
- VROC: 34013
Zastanawiałem się nad zakupem kombinezonu przeciwdeszczowego ale najbliższego Lidla mam we wro, i nie chce mi się specjalnie gnać. Ale słyszałem dobre opinie o bieliźnie termoaktywnej z Lidla.
Kilka motorowerów, WSK 175, MZ ETZ...długo nic i
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800
Zanim się wybierzecie, możecie sprawdzić czy coś Was zainteresuje z tego asortymentu:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _25369.htm
Pozdrawiam!
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _25369.htm
Pozdrawiam!
-
Ja kupię sobie chyba skarpetki, bo wcześniej kupiłem sobie z lidla do biegania i są ok, firmówki z campusa się rozdu..czyły a te lidlowskie jak nowe i ciepłe. Czyli nie powinno być chyba tak źle. Można je obejrzec, nawet się skusić - 15 zł - jak by nie było to za tę kasę mogę kupić 15 jajek. Jajka się zje i nic nie ma a skarpetki są....
Kask na oko nie wygląda tak źle (za te pieniądze), tylko na żywo może być gorzej. Wyściółka w środku podobna do Nolana - wygląda przyjemnie i dość solidnie
Kask na oko nie wygląda tak źle (za te pieniądze), tylko na żywo może być gorzej. Wyściółka w środku podobna do Nolana - wygląda przyjemnie i dość solidnie
-
Kupiłem sobie dzisiaj odzież termoaktywną i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony wykonaniem i jakością. Mam od 3 lat Brubecka (tylko że brubeck kosztuje 2x wiecej) i powiem szczeże że ten lidlowski jest lepiej wykonany i typowy pod motocykl. Zobaczymy jak się spisze po dłuższym użytkowaniu jak na razie jest OK. Czas pokaże. Kupiłem sobie również skarpety i są ok.
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Bedzie Wam goraco
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
rękawice - super!!!! sprawdzone od razu przez cały dzisiejszy dzień, pas nerkowy też fajowy, pokrowiec - nie odpakowany i nie przetestowany, skarpety od razu założone i też testowane cały dzień - kurcze warto... jeszce za tą cenę
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/