Przestawilem na 25% i jest ok. Dostęp jest ciężki.Musisz zajrzeć od dołu po prawej stronie motocykla. Może MaciekSz szybciej Ci to wytłumaczy. W Nomadzie takie przestawianie to bajka
![:mrgreen:](./images/smilies/mrgrin.gif)
No ta... ja mam po polsku ale nadaje się do D.....yMaciekSz pisze:MaciekSz znajdzie manuala, a jutro zeskanuje i wrzuci.
Pewnie masz ustawione na 33,3333333333333333% i pewnie też jest ok jak jeździsz sam.Eden pisze:a jak sie jexdzi w takim ustawieniu 25% z pasazerem? ja czesto jexdze z pasazerem, wibracji nie mam ale moze bedzie mietki bardziej, tylko czy 25% wystarczy na dwie osoby razem wazymy 140kg
Mam nadzieję,że była to obwodnica Berlina....Eden pisze:pojechalem specjalnie swoim na obwodnice, wibracje na podestach czuje od 120km/h ale kierownica sztywno bez wibracji nawet przy 160, w lusterkach tez widzialem normalnie przy 160km/h
No niestety, instrukcji nie zabrałem. Może wpadniesz dzisiaj do norblina i pokażę Ci to na miejscu?Vejitta pisze:Dzięki!
Dzisiaj obadam jak to wygląda na moich Vulcanie
Dzisiaj nie dam rady, mam 'spotkanie po latach'.MaciekSz pisze:No niestety, instrukcji nie zabrałem. Może wpadniesz dzisiaj do norblina i pokażę Ci to na miejscu?Vejitta pisze:Dzięki!
Dzisiaj obadam jak to wygląda na moich Vulcanie
oj tam oj tamDzidzia pisze:a miało być że to taki urok Vulcanów.... te re fe re