Nowa szkoła życia
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
- VROC: 0
Witam wszystkich.........ponownie!
Muszę powiedzieć, że było w miarę....łatwo. Egzamin był na 40 punktów. Myślę, że co najmniej 30-35 udało mi się ich zdobyć. Bardzo dziwna sytuacja była z moją lokalizacją:
Ten po środku to właśnie ja. Zespół sprawdzający był centralnie przede mną.......
niestety. Na napisanie mieliśmy całą godzinę. Od 9:00 do 10:00 godziny. Tak więc na myślenie było niewiele czasu. A ja skanuje jedno zadanie zamknięte, 5 mb na minute, czyli totalna załamka. Ale jak mówiłem nie było źle. .
Ja się z wami żegnam i pozdrawiam was i waszych synów oraz córki.
Życzę im powodzenia na egzaminie w przyszłości.
Muszę powiedzieć, że było w miarę....łatwo. Egzamin był na 40 punktów. Myślę, że co najmniej 30-35 udało mi się ich zdobyć. Bardzo dziwna sytuacja była z moją lokalizacją:
Ten po środku to właśnie ja. Zespół sprawdzający był centralnie przede mną.......
niestety. Na napisanie mieliśmy całą godzinę. Od 9:00 do 10:00 godziny. Tak więc na myślenie było niewiele czasu. A ja skanuje jedno zadanie zamknięte, 5 mb na minute, czyli totalna załamka. Ale jak mówiłem nie było źle. .
Ja się z wami żegnam i pozdrawiam was i waszych synów oraz córki.
Życzę im powodzenia na egzaminie w przyszłości.
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
Kacper - koniecznie jak będziesz miał wyniki chwal się, wierzę, że nie dałeś ciała a miejsce miałeś, jakby tu powiedzieć ... nie najlepsze - no ale ten egzamin to wstęp do prawie dorosłego życia, jeszcze trochę ich zaliczysz. Nie ma co się stresować, uwierz
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Kod: Zaznacz cały
Ten po środku to właśnie ja. Zespół sprawdzający był centralnie przede mną
A wyszło na dobre czego jesteś najlepszym przykładem
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Ucz się Junior, ucz....
Moją szkołą były chaszcze i glinianki na Szczęśliwicach, bunkry poniemieckie koło Dworca Zachodniego, potem gry i zabawy wcale niewirtualne z ZOMO w Śródmieściu itd itp...
Obyś żył w nudnych czasach.
Czego wszystkim życzę.
P.S. Nie ma takich egzaminów, których nie można zdać, jest tylko problem motywacji.
Moją szkołą były chaszcze i glinianki na Szczęśliwicach, bunkry poniemieckie koło Dworca Zachodniego, potem gry i zabawy wcale niewirtualne z ZOMO w Śródmieściu itd itp...
Obyś żył w nudnych czasach.
Czego wszystkim życzę.
P.S. Nie ma takich egzaminów, których nie można zdać, jest tylko problem motywacji.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- kasper junior
Czemu w nudnych, bo nierozumiem
Spytaj starszych czy chcieliby żyć ponownie w czasie wojny, w czasie komuny, SB, UB, ZOMO..., bo to właśnie były "ciekawe czasy"
więc obyśmy wszyscy żyli w nudnych czasach
co wcale nie oznacza, że nie może być
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
sprecyzuję,chińskie przysłowie
- kasper junior
- kasper junior
Powyżej połowy czyli powyżej średniej, jeśli ktoś z forum cokolwiek Ci zarzuci, przypomnij im biblię, "kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem", jak nie pomoże przywieź testy do Fijałkowa i daj "cwaniakom" rozwiązać - uwierz będziesz jednym z lepszych. Powodzeniakasper junior pisze:JESTEM WINNER!!!
Dostałem wyniki testu szóstoklasisty.
Mój wynik to 24/40 punktów.
Nie jest to zbyt mistrzowskie ale ja się cieszę.
- kasper junior
Oj kolego lenistwo cię ogarnia, chodzić po forum to masz czas, a pogadać z dr Google o testach to już się nie chce. A wystarczy wpisać "test szóstoklasisty 2012". Tam jest wszystko. Pozdrawiam.