Uwaga (nie)groźna choroba i brak szczepień
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Kod: Zaznacz cały
gdy śni Ci się Vulcan to VULCANERIOZA
1 godzinę pracuję
1 godzinę jem i wypoczywam
6 godzin przeglądam forum vulcaneria
Ostatnie 2 dni "chodzenia" po forum - ciężko w to uwierzyć ale historia jest autentyczna
PN: 6 godzin w pracy, przerwa na obiad, 6 godzin w domu, przerwa na sen - o właśnie nie było przerwy bo forum śniło mi się całą noc (Boże co wyście nie wypisywali, szkoda, że tak mało z tego snu pamiętam), znowu 6 godzin w pracy, przerwa na obiad, 6 godzin w domu, sen o vulkanach - tym razem trasa 66 w US (chyba gdzieś o tym przeczytałem)
w związku z tym zaczynam się obawiać :
czy to jest choroba
czy należy to leczyć
no i najważniejsze: czy te dwie godziny przerwy na dobę mi nie zaszkodzą
A tak przy okazji - Kto z was w ciągu 40 godzin spędził 36 przeglądając forum
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
Góral jesteś niezły myślę, że jesteś ostro zagrożony Vulcanizmem, Vulcanoszaleństwem czy jak zwał tak zwał
jeśli chodzi o ilość godzin spędzonych ostatnio na Forum to raczej małe szanse, żeby ktoś Cię przebił
jeśli chodzi o ilość godzin spędzonych ostatnio na Forum to raczej małe szanse, żeby ktoś Cię przebił
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
dzięki Dzidzia
z drugiej strony to może dobrze, bo jakby wszystkich zwolnili z pracy to kto by składał Vulcany w fabrykach, no chyba że My w ramach prac porządkowych z Urzędu Pracy - ale byśmy im porządeczek w fabryce zostawili, sprzątnięte do ostatniej śrubki
Kod: Zaznacz cały
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
Góral hihihii niezła wizja prawie końca świata (że pracującego)
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/