![:clap:](./images/smilies/clap.gif)
Dzidzia pisze:Ale ja jeszcze dodam od siebie takie małe coś....
Wiola pisze, że w jej okolicy jeżdżą dziewczyny na szlifierkach, ale wyklucza opcję jazdy z nimi... Wiola muszę Ci powiedzieć, że jeździłam GS500F czyli wg Ciebie szlifierką, jeździłam w towarzystwie Vulcanów i nikt mnie z tego towarzystwa nie wykluczał. I nie podoba mi się Twoje podejście... jeśli kobiety, których na motocyklach jeździ wciąż znacznie mniej niż mężczyzn, zaczną się wykluczać z góry, to jest to bardzo przykre. Ot. Może jednak warto je poznać...
A jeśli nie: to w takim razie pozostaje Ci wychylenie się po za Wałbrzych, albo agitowanie koleżanek, żeby zrobiły prawko i kupiły "ciężki sprzęt" - co byś miała odpowiednie towarzystwo. Bo inaczej z Klubu nici....
Wiola24 pisze:
Chodzi k... o to ze kazdy mnie wyklucza!!! tak wam powiem!! i nie chodzi o to zesie zle pokaze gdziesz bo przyjezdzam na zlot nikt mnie nie zna akazdy patrzy bykiem bo to nowa osoba slatego nie bede nigdzie jezdzic sama bo nie mam sie do kogo odezwac. I tez mam problem bo zadko spotykam na ciezkim sprzecie osoby młode w moim wieku a starsi maja swoje tematy paczki i wogole.
Lecho bo my na złe zloty jeździmy... albo coś ciekawszego mamy do roboty i przegapiamyLecho pisze:LeżęPapaj pisze:Wiadomość dla wszystkich zainteresowanych ...
![]()
Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!![]()
![]()
![]()
Miałaś Wiolu bardzo fajne wejście na forum.
Jak nie chce Cię puścić do Chorzowa, to niech jedzie z Tobą, a jak nie chce jechać i puścić to poszukaj takiego co pojedzie lub puści. Z tym obecnym daj sobie spokój.
Byłem na wielu zlotach i nigdy nie trafiłem na żadne go-go, daj znać kiedy będzie najbliższy w Wałbrzychu
Bóg Ciebie ocali jak przestaniesz głosić kazania o kotkach...Papaj pisze:bóg ocalił jednego kotka
Nareszcie UfffffDuszek pisze: Temat wyczerpany.