Spokojnych, wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół oraz szczęśliwego Nowego Roku 2021 składa wszystkim naszym przyjaciołom i sympatykom cały Klub Vulcaneria!
Świąteczne życzenia od Klubu Vulcaneria!
- Przemo
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 2000 Classic '06
- VROC: 37109
Świąteczne życzenia od Klubu Vulcaneria!
Żyj tak, aby być szczęśliwym!
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
Re: Świąteczne życzenia od Klubu Vulcaneria!
Przemo, jeśli mogę to w imieniu wszystkich nie zrzeszonych w barwach klubowych, a dosiadających wspaniałych Vulcanowych maszyn, dołączam się do życzeń. Niech ta świąteczna rodzinna aura, która łączy nas teraz w domach w ten magiczny czas, nie opuszcza Nas nigdy na drodze. Jesteśmy jedną motocyklową rodziną
...mam na motocyklu gniazdo do zapalniczki, czy ktoś zatem wie gdzie można kupić motocyklową popielniczkę ?..
- dyzior666
- Miejscowość: świdnica
- Motocykl: kawasaki vulcan800 classic
Re: Świąteczne życzenia od Klubu Vulcaneria!
Pozwolcie ze i ja sie dolacze do Swiatecznych zyczen.Zdrowych wesolych Swiat Bozonarodzeniowych i Szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich milosnikow jednosladow i dla calej ludzkosci zeby sie ten koszmar mozgowo-medialny zwiazany z pandemia w koncu sie zakonczyl,nie dajmy sie zwariowac i zacznijmy trzymac sie razem .Serdecznie Pozdrawiam.