Przejechałem się na wolnym wydechu do Radomia i z powrotem i oto co zobaczyłem:
Jestem mega wqrwiony - zadzwoniłem do Caferacera i słyszę "no nie wiem czy gwarancja to obejmie". Mało mnie szlag nie trafił.
Jadę tam w przyszłym tygodniu i lepiej będzie jak reklamację uznają. Swoją drogą - obawiam się, że ponowne przemalowanie tego proszkiem niewiele pomoże
Jakieś sugestie? Mam stockowy wydech ale wiadomo... nie gada.
Czytałem trochę o wydechach V&H i Hard Krome i wiem, że oni czarny mat robią w ceramice i tam nie ma mowy o takich przepałach...
Eeeech...
Nerw!!!
Faktycznie masakra, Man-x jeździ na wolnych wydechach i ma "piękne rury" dla mnie to skandal.
Ja kupiłem staruszka z 6-cio miesięczną gwarancją, po zdjęciu końcówek zobaczyłem że obie są "wystrzelone od strony koła i zadzwoniłem do sprzedawcy a on na to....Proszę przesłać, wymienimy.
Więc jeśli dostałeś nowe "rurki" to o czym tu gadać.
Goblin ma rację-walcz o swoje.
Ja kupiłem staruszka z 6-cio miesięczną gwarancją, po zdjęciu końcówek zobaczyłem że obie są "wystrzelone od strony koła i zadzwoniłem do sprzedawcy a on na to....Proszę przesłać, wymienimy.
Więc jeśli dostałeś nowe "rurki" to o czym tu gadać.
Goblin ma rację-walcz o swoje.