Badoo - co to qfa jest??
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Badoo - co to qfa jest??
Dostaje zaproszenia od znajomych żeby się zarejestrować na jakimś Badoo.
I moje pytanie: co to qfa jest. Kolejny, plotkarsko-szpiegowski portal społecznościowy??
Czy to kolejna platforma zbieranie danych i adresów e-mail do rozsyłania spamu??
Czym się rożni od NK, FB, Grono itp??
Staram się być na bieżąco z newsami komunikacji międzyludzkiej, ale to już mnie przeraża.
I moje pytanie: co to qfa jest. Kolejny, plotkarsko-szpiegowski portal społecznościowy??
Czy to kolejna platforma zbieranie danych i adresów e-mail do rozsyłania spamu??
Czym się rożni od NK, FB, Grono itp??
Staram się być na bieżąco z newsami komunikacji międzyludzkiej, ale to już mnie przeraża.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Dokładnie. A weź się z tego potem wypisz .Abrams pisze:szajs
Moja rada - nie dotykać, raportować jako spam
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Dokladnie tak jak pisze Abrams...Scheiße
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
ja też nie bawię się w żadne takie Badoooo a zaproszenia są i owszem - popieram zdanie powyższe tj, szajs
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Badoo? to nie jest to ciu......stwo z FB? jeżeli tak to widzę u znajomych jakieś idiotyczne pytania z tego Badoo (chyba) w postaci...czy Marcin rozebrał by się na imprezie? zobacz co użytkownik Zosia odpowiedziała...ehhh to chyba o to chodzi z tym całym badoo bo przyznam, że sam tego nie instalowałem ale na 100% do fajnych rzeczy nie należy
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
A ja myślę że może za tym stać sam ojciec imperator Tadeusz z Torunia Wdepnąłem w to na niby zaproszenie od kumpla i nie idzie się z tego "wypisać". Podobno pisemną rezygnację trzeba wysyłać a i to może nie przynieść efektu, więc szerokim łukiem mości Panowie, szerokim łukiem...
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..