wydawało mi się, że czasu Easy Ridera minęły
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
wydawało mi się, że czasu Easy Ridera minęły
a jednak nie, i sam nie wiem co o tym myśleć, ale gdybym go dorwał....
http://www.scigacz.pl/Antyfan,motocykli ... 17099.html
http://www.scigacz.pl/Antyfan,motocykli ... 17099.html
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Badger
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Ja-jo pisze:...to prawdopodobnie oskarżenie o morderstwo + spowodowanie zagrożenia + zniszczenie mienia + umyślne spowodowanie wypadku i uszczerbku na zdrowiu = najlepiej dożywotnie odosobnienie, bo "ludzi" niebezpiecznych należy izolować
ale nie w Polsce
pie.....lę, nie myję
ja takich bym nie zamykał!! Jeszcze utrzymywac drania. Kiedys w jakiejs gaziecie było wyliczenie ile miesiecznie kosztuje utrzymanie takiej szumowiny. Cena to ok 3-4 tys złotych (na osobe). Gdzie przecietna rodzina nie zarabia tyle miesiecznie. Tak jak mówił Konrad... do kamieniołomu niech zapier aby był pożytek z nich.
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Takich samozwańczych mścicieli nawet u nas nie brakuje o czym (jak już na forum wspominałem) sam się ostatnio przekonałem gdy dziadek prawie się we mnie wpakował gdy zmieniałem pas. Zapewne słyszeliście jak w zeszłym roku w Głogowie doszło do samosądu na dwóch koleżkach w aucie, którzy celowo wjechali w grupę motocyklistów? I tak to powinno się kończyć!
http://www.gazetawroclawska.pl/stronagl ... ,id,t.html
http://www.gazetawroclawska.pl/stronagl ... ,id,t.html
- Ja-jo
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
ja p.... co za debilny artykuł !!! Jakiś debil dwukrotnie potrąca motocyklistów, czyli z premedytacją niszczy mienie i powoduje uszczerbek na zdrowiu i nazywa się go " NAPADNIĘTYM" i kurwa ofiarą, ofiarą losu chyba poszkodowaną przez naturę niedowładem umysłowym i jeszcze wylicza się straty jakie poniósł, pewnie dlatego że jakby policzyć straty w motocyklach to by za duża kwota wyszła.
To nie jest samosąd, tylko zatrzymanie przestępcy który spowodował wypadek z poszkodowanymi, czyli postawa obywatelska, zgodnie ze zmianami w prawie po incydencie z policjantem z zeszłego roku w Warszawie, takie działanie jest zgodne z prawem.
I niniejszym życzę mu jaj w imadle
To nie jest samosąd, tylko zatrzymanie przestępcy który spowodował wypadek z poszkodowanymi, czyli postawa obywatelska, zgodnie ze zmianami w prawie po incydencie z policjantem z zeszłego roku w Warszawie, takie działanie jest zgodne z prawem.
I niniejszym życzę mu jaj w imadle
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
niestety czesto właściciele puszek ja kaskader Mike mają smierciowozy i tylko dybią na nasz błąd... inna sprawa ze my wsiadamy na moto zeby się odstresować , wyluzować a własciciele puszek jeszze bardziej sa zestresowani i agresywni za kułkiem....
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000