Witam Szanowne Grono i jak w temacie - czym pielęgnujecie sakwy i kanapy? Mam jakiś niby specjalny krem do skór ale nie jestem z niego dostatecznie zadowolony, może macie jakieś sprawdzone i godne polecenia specyfiki?
Pozdrawiam i szerokości...
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Kupuje na Allegro ''DUBBIN CZARNY TŁUSZCZ DO SKÓR''
(jest tez bezbarwny)
uzywam do ubrania i sakiew
znakomicie natluszcza, farbuje przetarcia i zmiekcza.
Do sakw środka do pielęgnacji skór samochodowych z firmy Moje Auto, bardzo dobry efekt. Do ubrań NIC, moja skóra od kilku lat nabiera charakteru
Kilka motorowerów, WSK 175, MZ ETZ...długo nic i
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800
Dzięki, no to mam paletę pomysłów do przetestowania - jutro zatem dzień z pastą do butów Szczerze powiedziawszy to myślałem o tym nie raz, ale jakoś nie mogłem się przełamać i ostatecznie zdecydować.
Pozdrawiam jeszcze raz, strzałeczka!
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
ja machnąłem siedzenie i piórnik bezbarwna pastą do butów taką nieco płynniejszą i gąbką wcierałem, no powiem że jakaś taka ładniejsza się zrobiła ta kanapa, a śliska nie jest także nie spadam na zakręcie
PS jak już miałem gąbkę z pasty to od razu opony po bokach, prawie jak nówki tylko głebokość bieznika pozostała bez zmian,
Pewien zaprzyjaźniony,starej daty rzemieślnik,a konkretnie kuśnierz,polecił mi do konserwacji i impregnacji olej wazelinowy.Czapki z głów dla tego pana.Koszt to całe 6.00zł,efekt doskonały.Świetnie się wchłania,nie tłuści choć przez pewien czas skóra świeci się jak przysłowiowe "kozłowe jajca".Polecam z czystym sumieniem.
Właśnie doszedł do mnie pocztą polecany przez Andrzeja SC - "Dubbin tłuszcz do skór" i muszę przyznać szczerze że efekt wprost przerósł moje oczekiwania! Szczerze polecam wszystkim szukającym taniego ale i doskonałego produktu. Dałem za niego chyba z 9 zł (przesyłka gratis)
Pozdrawiam, szerokiej drogi i siemka...