Witam Kolegów i proszę o poradę…
Od kilku dni mam problem ze swoja kawą, a mianowicie blokuje się na trójce. Czyli jak się rozpędzę i dochodzę do trójki czy czwórki i zwalniam to skrzynia zatrzymuje się na trójce, nie mogę zejść niżej. Wtedy muszę nabrać prędkości i próbować zejść niżej. Koledzy co to może być i gdzie to najlepiej naprawić między Łodzią a Warszawą…
Lewa
Skrzynia biegów? Sprzęgło?
-
- Miejscowość: Tarczyn
- Motocykl: VN 1500 Custom/KZ 650 Chopper/Dniepr MT11
- VROC: 0
Stawiam na podgiety wodzik, czyli rozłupywanie silnika Cie czeka. Jak chcesz to daj znac bo mam człowieka który by to zrobił tanio i solidnie tylko nie wiem jak aktualnie u niego z termianmi. Okolice Tarczyna.
"A kto wódki nie pije jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa bez-ideowcem!!!"
-
- Miejscowość: Tarczyn
- Motocykl: VN 1500 Custom/KZ 650 Chopper/Dniepr MT11
- VROC: 0
Wyślij mi na michal_pawlak@wp.pl swój tel to postaram się Was jakoś skontaktować.
"A kto wódki nie pije jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa bez-ideowcem!!!"