Mój pierwszy wypad w barwach Vulcanerii
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Mój pierwszy wypad w barwach Vulcanerii
i ja wreszcie postanowiłem się ruszyć w pięknej nowej koszulce, z jeszcze piękniejszym logo, fantastycznego zupełnie klubu...
i co zrobiłem jakieś pięć setek, ale naprawde, warto było
ktos tam kiedyś pisał coś o bocznych wózkach, niech popatrzy na fotki, w załączeniu...
http://picasaweb.google.pl/102248946730 ... 1/109_PANA#
i co zrobiłem jakieś pięć setek, ale naprawde, warto było
ktos tam kiedyś pisał coś o bocznych wózkach, niech popatrzy na fotki, w załączeniu...
http://picasaweb.google.pl/102248946730 ... 1/109_PANA#
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Krasnal
jakiś opis powiadasz, nic specjalnego, internat, sprawdzenie cen biletów na prom i jeśli niezbyt drogie, to w droge...Abramsm1a1 pisze:Ładna wycieczka i jak nasze barwy wyglądają
Może jakiś opis wycieczki bo widzę miejsca które chciałbym odwiedzić...
czyli na przystań promową w Dover jakieś 190 km, przez canał 1,5 godzinki, i już Calais, i pokręciłem się troche Dunkerque, Calais i Boulogne-sur-Mer, wszystko bocznymi drogami, omijałem autostrady, by było jak najwięcej frajdy, drogi bajka!!! świetne spotkania na trasie, fajne włoskie małżeństwo spotkane już na promie, w tydzień objechali całą wyspe, fajni belgowie na tym trójkołowcu (na zdjęciu) wypiliśmy bardzo małe piwo, i były jakieś lody, była fantastyczna pogoda, a ja nudziłem się jak pies przy budzie...
i co? i powrót, Calais, prom przez 1,5 godziny, i znów autostrada do domku, dotarłem po północy, a dziś rano do pracy, ale było super, polecam...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Krasnal
a wiesz, jak bardzo chciałbym usiąść z Wami i wypić piwo?Andrew pisze:Super miejsca do zwiedzania Krzychu. Pozdrawiam i zazdroszczę.
naprawde, nie ma czego zazdrościć, nie da się mieć wszystkiego, ciągle coś, za coś...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Krzysiek, do ostatniego postu, miałem napisać, że kurcze napewno każdy ma ochotę na takie klimaty
Lecz kiedy przeczytałem post wyżej, przypomniała mi się nasza przemiła rozmowa w towarzystwie Twojej przesympatycznej małżonki,
tak fotki prze-fajne, lecz byłyby lepsze na wycieczce z rodziną.
Pozdrawiam i do Miłego
Lecz kiedy przeczytałem post wyżej, przypomniała mi się nasza przemiła rozmowa w towarzystwie Twojej przesympatycznej małżonki,
tak fotki prze-fajne, lecz byłyby lepsze na wycieczce z rodziną.
Pozdrawiam i do Miłego
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
krzysiek_59 pisze:a wiesz, jak bardzo chciałbym usiąść z Wami i wypić piwo?
naprawde, nie ma czego zazdrościć, nie da się mieć wszystkiego, ciągle coś, za coś...
Mieszkałem na początku lat 90 za granicą. W Holandii , Belgii i Niemczech. Wiem o czym piszesz. Wiem co to tęsknota za krajem i znajomymi.
Fotki piękne i na pewno świetna jazda - Krzyszchu pozdrowionka ode mnie i od Jaca, jeszcze piwko nie jedno zostanie wspólnie wypite
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Hej Krzysiek dokładnie wiem co masz na myśli jednak wierz mi Ty to masz jeszcze szczęście w nieszczęściu bo masz przy sobie VNa! Ja musiałem swego zostawić w Polsce z powodu awarii tak więc siedzę sobie teraz w małej wiosce niedaleko Amsterdamu wraz z małżonką i cieple wspominamy spędzone wraz z Wami chwile każdy wolny czas spędzając na forum. Pozdrawiamy wszystkich którzy mogą pomykać na swoich VN i spotykać się gdzieś przy piwku pijcie zdrowie tych na obczyźnie tak jak my pijemy za Vulcanerię!
P.S. Traska przepiękna mam nadzieję że wkrótce my również będziemy mogli zamieścić naszą.
P.S. Traska przepiękna mam nadzieję że wkrótce my również będziemy mogli zamieścić naszą.
- Krasnal
dokladnie tak, jest naprawde swietne...merkury76 pisze:Krzysiu a czemu ty jezdzisz moim motorem...heeeeee fajna wyprawka.Powiedz mi to oparcie to Roadstyler to co ześmy mówili
dzieki Katarzyno, napewno pozdrowie, jestes bardzo mila
+44 7540233074
+44 7540233074