Gdzie zimować motór w Wawie
- brok206
- Miejscowość: Warszawa-Bemowo
- Motocykl: VN 750 89`
- VROC: 33418
Gdzie zimować motór w Wawie
Witam szanowne grono Vulcanerii.Zwracam się do Was z pytaniem czy wiecie może gdzie mógłbym postawić swojego Vulcana na zimę :?: Nie chcę żeby cały ten czas przestał na parkingu-bo jeszcze coś zardzewieje.Mam prośbę jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce na zimowanie sprzęta to będę wdzięczny za info.Z góry wielkie dzięki.
- SZEROKOŚCI -
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
najlepiej poszukaj w swoich okolicach podziemnego parkingu i wynajmij miejsce.
A jeśli chodzi o zimowanie to na FM co jakiś czas się reklamują różne garaże. Ceny raczej mało przystępne. A nikogo Ci nie polecę bo na razie nie musiałem korzystać z takich usług.
A jeśli chodzi o zimowanie to na FM co jakiś czas się reklamują różne garaże. Ceny raczej mało przystępne. A nikogo Ci nie polecę bo na razie nie musiałem korzystać z takich usług.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
witam,
jeśli szukacie miejsca na zimę dla swojego motocykla zapraszamy
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
jeśli szukacie miejsca na zimę dla swojego motocykla zapraszamy
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Isio
www.monsterbike.eu
www.monsterbike.eu