Hi :)
- Rydzyk_ojciec
- Miejscowość: Ostrołęka
- Motocykl: VN 750A
- VROC: 37145
Hi :)
Witam.Czy ktos z Was wie cos na temat gwizdkow odstraszajacych zwierzeta w trakcie jazdy motocyklem.Dostalem wczoraj dwa takie wynalazki ktore dzialaja podobno przy predkosci powyzej 30 km/h? jesli ktos wie cos na temat,mial doczynienia lub uzywa milo bedzie jak podzieli sie info na powyzszy temat .Pozdro i milego tydnia:) Ojciec Dyrektor
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
gwizdki? ja zawsze jeżdżę na wolnym wydechu to by takiego gwizdka słychać nie było
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Rydzyk_ojciec
- Miejscowość: Ostrołęka
- Motocykl: VN 750A
- VROC: 37145
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Mialem cos takiego ( małe plastkiowe tulejki) zamontowane (przyklejone )
kiedys, bardzo dawno temu, ale w samochodzie i chyba ze dwa razy miałem okazje zobaczyc psy, ktore jak wiadomo, lubia czasem gonic za samochodem i ujadac, goniace z podkulpnymi ogonami i usiłujące oddalic sie od drogi, co można uznać za troche mało naturalne zachowanie... wiec moze cos w tym jest, kosztowało jakies grosze na "tankszteli przy autobanie"
kiedys, bardzo dawno temu, ale w samochodzie i chyba ze dwa razy miałem okazje zobaczyc psy, ktore jak wiadomo, lubia czasem gonic za samochodem i ujadac, goniace z podkulpnymi ogonami i usiłujące oddalic sie od drogi, co można uznać za troche mało naturalne zachowanie... wiec moze cos w tym jest, kosztowało jakies grosze na "tankszteli przy autobanie"
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074