Pozdrawiam

Z tego co widzę to nie oryginalne malowanie.DarekR970 pisze:Po przemyśleniach stwierdziłem ze silnik 900 to jednak troche za mały , za chwile dalej będzie mi brakować mocy , znalazłem takowego Vulcana w dobrej cenie , prosze o opinie , jak w tej wersji z olejem , bierze czy nie ? A moze ten model jest Awaryjny ? To ma być moje pierwsze kawasaki , jedni chwalą drudzy mówią " Nie pchaj sie w Vulcana " Ale on mi sie podoba ;/ Co mozecie powiedziec ? Prosze o szczere opinie
Pozdrawiam
a tutaj mam pytanie, wlasnie o ten 20 litrowy bak. Za nic nie jestem w stannie wlac wiecej niz 15 litrow paliwa!! Ostatnio tankowalem po przejechaniu okolo 20 km od zaswiecenia rezerwy,i wlalem 14,5 litra w zasadzie pod korek, balem sie lac wiecej, moto oparte na nozce. czy jest jakis knif zeby dolac te pozostale 5 litrow, jakos go przechylic? Ile i jak udaje sie Wam wlac do 900tki?:)Daromax pisze:Ja wybierając 900 kę kierowałem się ekonomią mało pali przy stosunkowo pojemnym baku 4,5 l na 100 km poj baku 20 l wystarcza na 400- 450 km na trasie dopiero się to docenia.
W Customach tak jest niestety. te brakujące 5l chowa się po katach w bakukalfas pisze:a tutaj mam pytanie, wlasnie o ten 20 litrowy bak. Za nic nie jestem w stannie wlac wiecej niz 15 litrow paliwa!! Ostatnio tankowalem po przejechaniu okolo 20 km od zaswiecenia rezerwy,i wlalem 14,5 litra w zasadzie pod korek, balem sie lac wiecej, moto oparte na nozce. czy jest jakis knif zeby dolac te pozostale 5 litrow, jakos go przechylic? Ile i jak udaje sie Wam wlac do 900tki?:)Daromax pisze:Ja wybierając 900 kę kierowałem się ekonomią mało pali przy stosunkowo pojemnym baku 4,5 l na 100 km poj baku 20 l wystarcza na 400- 450 km na trasie dopiero się to docenia.
Co do spalania to wychodzi mi ok 4.5 litra, moze nawet nieco mniej, ale dopiero go koncze docierac wiec jezdze spokojnie.