Opłaca sie ?

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
DarekR970
Miejscowość: Jarosław
Motocykl: Poszukiwany
VROC: 0

Opłaca sie ?

Post autor: DarekR970 » ndz paź 21, 2012

Witajcie koledzy , długo sie nie odzywałem , na następny tydzień wracam do PL i wpadł mi w oko pewien VN 1500 a jest on na tej aukcji ? Co powiecie ? Mam w sumie nie daleko . Gdybym był w pl skoczył bym go zobaczyc ale nie ma szans narazie

Awatar użytkownika
Robson
Miejscowość: Tychy
Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
VROC: 34475

Post autor: Robson » ndz paź 21, 2012

Sprawdź koszt opon, bo przednia out, tylna niby 70%, ale czuję, że też będzie out, malowania, też "za ładniutkie". Ale na miejscu sie przekonasz. Jeżeli był jeżdżony i był widoczny przez innych Vulcanowców, to będzie łatwiej.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.

Awatar użytkownika
Porter
Miejscowość: Pieńsk
Motocykl: Kawasaki Vulcan VN750
VROC: 34775

Post autor: Porter » pn paź 22, 2012

Moto bardzo ładnie wygląda i jeżeli opis jest zgodny ze stanem faktycznym to nic tylko się przejachać i posłuchac jak chodzi...jeżeli nie masz daleko to podjedź i na żywo obejrzyj. Daj znać jak jest po wizycie
VROC#34775

DarekR970
Miejscowość: Jarosław
Motocykl: Poszukiwany
VROC: 0

Post autor: DarekR970 » pn paź 22, 2012

Nie mam daleko ale w tej chwili jestem poza granicami kraju , dostałem info od kolegi co zna tego goscia :

No i wszystko jasne. Mechanik mówi, że moto jest jak najbardziej ok. Co więcej przypomniał mi, czyj to motocykl. Właścicielem jest gość o ksywie Wielki Brat. Znam go z forum, jak i z realu. To facet ok 50-tki, który jeździ niewiele i bardzo zachowawczo. Głównie pucuje motor i kombinuje, w co by go jeszcze doposażyć. Jeździ w koło komina, niedzielne przejażdżki, parady i wycieczki z klubem (Kresowe Bractwo Motocyklowe). Jechałem z nim parę razy i żałowałem, że nie wziąłem gazety do poczytania , bo facet chyba nigdy setki nie przekroczył. Generalnie tak 70-80 mu wystarczy. Ten motocykl ma chyba od jakichś dwóch lat, jeśli pamiętam. Nie wiem, jak był wcześniej eksploatowany, ale w rękach Wielkiego Brata na pewno miał się dobrze

Awatar użytkownika
Porter
Miejscowość: Pieńsk
Motocykl: Kawasaki Vulcan VN750
VROC: 34775

Post autor: Porter » pn paź 22, 2012

No to jesteś już bliżej prawdy...teraz tylko powrót na łono kraju, zakup i w drogę. Tak czy inaczej od kogo moto by nie byo sprawdź sobie jak i co w nim gra.
Powodzenia :yeee:
VROC#34775

ODPOWIEDZ