Viking chyba lepsze mycie niż skrobanie z bruduViking pisze:Panowie przemyślcie jeszcze raz to wspólne mycie waszych maszyn.
Motorów żal.

Viking chyba lepsze mycie niż skrobanie z bruduViking pisze:Panowie przemyślcie jeszcze raz to wspólne mycie waszych maszyn.
Motorów żal.
Ale najpierw musielibyśmy się za to zabrać. Z doświadczenia wiem, że "grupowe mycie"Viking pisze:Panowie przemyślcie jeszcze raz to wspólne mycie waszych maszyn.
Motorów żal.
No nie wiem czy taki dobry sposób na pozbycie się stresu. Jak myje gąbką i nie mogę paluchami dojść do zakamarków. A trochę ich jest. Szlag mnie trafiaLimet pisze:Nigdy bym nie umyl zadna z takich myjni ani cisnieniowa ani parowa.
Myje i mylem wszystkie swoje maszynki zawsze recznie. Gabka szampon ircha i doprzodu. Sama przyjemnosc i doskonaly sposob na pozbycie sie stresu. Polecam![]()
Zadnych myjni
Jak Ktoś ma Stresa, to zapraszam do mnie odśnieżanko czeka...Piker pisze:No nie wiem czy taki dobry sposób na pozbycie się stresu. Jak myje gąbką i nie mogę paluchami dojść do zakamarków. A trochę ich jest. Szlag mnie trafiaLimet pisze:Nigdy bym nie umyl zadna z takich myjni ani cisnieniowa ani parowa.
Myje i mylem wszystkie swoje maszynki zawsze recznie. Gabka szampon ircha i doprzodu. Sama przyjemnosc i doskonaly sposob na pozbycie sie stresu. Polecam![]()
Zadnych myjni
Robson pisze:Jak Ktoś ma Stresa, to zapraszam do mnie odśnieżanko czeka...Piker pisze:No nie wiem czy taki dobry sposób na pozbycie się stresu. Jak myje gąbką i nie mogę paluchami dojść do zakamarków. A trochę ich jest. Szlag mnie trafiaLimet pisze:Nigdy bym nie umyl zadna z takich myjni ani cisnieniowa ani parowa.
Zadnych myjni