Będę na 100%.MaciekSz pisze:A będziesz w Ciechanowie 26/05?januszek pisze:Mogę udzielić wskazówek jak to zrobić , ale to też osobiście , bo ciężko jest to wyjaśnić tekstem bez pokazania na żywo...
Cofanie motocykla.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
No to będzie okazja do prezentacjijanuszek pisze:Będę na 100%.MaciekSz pisze:A będziesz w Ciechanowie 26/05?januszek pisze:Mogę udzielić wskazówek jak to zrobić , ale to też osobiście , bo ciężko jest to wyjaśnić tekstem bez pokazania na żywo...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Ja też oglądałam filmik o podnoszeniu motocykla i nijak mi to nie wychodzi a adrenalina też nie działa odpowiednio.... nie mam tyle poweru w sobie, żeby podnieść moją Felkę i tyle, zdecydowanie lepiej wychodzi rozglądanie się na boki i wywołanie pomocnika tzw PODNOŚNIKA
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
-
- Miejscowość: Gołdap
- Motocykl: VN 1600 Nomad,
- VROC: 37140
Myślę, że chętnych na bycie PODNOŚNIKIEM nie brakuje. Jak zobaczą fajny motocykl, a na nim jeszcze fajniejszą kobietę...Dzidzia pisze:Ja też oglądałam filmik o podnoszeniu motocykla i nijak mi to nie wychodzi a adrenalina też nie działa odpowiednio.... nie mam tyle poweru w sobie, żeby podnieść moją Felkę i tyle, zdecydowanie lepiej wychodzi rozglądanie się na boki i wywołanie pomocnika tzw PODNOŚNIKA
...nieważne dokąd, ważne że jeden ślad za Tobą...
-
- Miejscowość: Siemianowice Śl
- Motocykl: w planach
- VROC: 0
Stelmart pisze:Myślę, że chętnych na bycie PODNOŚNIKIEM nie brakuje. Jak zobaczą fajny motocykl, a na nim jeszcze fajniejszą kobietę...Dzidzia pisze:Ja też oglądałam filmik o podnoszeniu motocykla i nijak mi to nie wychodzi a adrenalina też nie działa odpowiednio.... nie mam tyle poweru w sobie, żeby podnieść moją Felkę i tyle, zdecydowanie lepiej wychodzi rozglądanie się na boki i wywołanie pomocnika tzw PODNOŚNIKA
rzucającą włoskami
-
- Miejscowość: Chrzanów
- Motocykl: Suzuki GSX650FA
Pomiędzy Chrzanowem a Krakowem są fajne proste, akurat trafił się szczęśliwy kierowca samochodu BMW wersji 5 i chciał się ze mną pościgać. Myślał chłop, że pójdzie mu bez problemu, bo ma duży silnik no i został w tyle.mayones4 pisze:gdzież to 239 na A4 ? pomiędzy remontami slalomem ?
Dla sprostowania, nie piszę tego dla przechwalania. Oczywiście od czasu do czasu można spróbować szybszej jazdy gdy ma się nowe opony , sprawny motocykl i są do tego na drodze bezpieczne warunki.
70 m/s - pojęcie szybsza jazda nabiera nowego znaczeniaAdamspa pisze: Oczywiście od czasu do czasu można spróbować szybszej jazdy gdy ma się nowe opony , sprawny motocykl i są do tego na drodze bezpieczne warunki.
Jeśli pisząc "drodze" masz na myśli tor wyścigowy to zgadzam się w 100%.
A jeśli masz na myśli drogę publiczną - to polecam wspomnienie o wypadku Jarka W. Moim zdaniem zwalenie całej winy na kierowcę puszki świadczy tylko o polskich sądach.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
racja, kurde ale jestem zdania że gdyby to nie był J.W. tylko np Władek J. to by nie była ta wina tak oczywista, sąd sądem ale i tak są równi i równiejsi
PS ja żeby mnie nie kusiło to 70 m/s to mam VN 800 i póki co śmigam tak jak na skuterku made in czajna że mnie wszyscy wyprzedzają, 50 km/h równiutko jak z tempomatem
PS ja żeby mnie nie kusiło to 70 m/s to mam VN 800 i póki co śmigam tak jak na skuterku made in czajna że mnie wszyscy wyprzedzają, 50 km/h równiutko jak z tempomatem
taki duży chłopczyk... hihihhi grunt, żebys Ty miał radochę, jeśli to jest Twoja szybkość to jadzieszzzzzzzzzzzzzzzzmayones4 pisze:mam VN 800 i póki co śmigam tak jak na skuterku made in czajna że mnie wszyscy wyprzedzają, 50 km/h równiutko jak z tempomatem
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Też tak miałem, chcąc opanować do perfekcji wrzucanie biegów 1 tydzień jeździłem na jedynce, potem dwa tygodnie na dwójce i tak po trzech miesiącach doszedłem do piątki
Swoją drogą dobrym kierowcą nie zostaje się ani po 100, ani po 1000, ani po 10 000 przejechanych km. To proste, im więcej umiesz tym bardziej zdajesz sobie sprawę z tego ile się jeszcze musisz nauczyć. Zresztą na ten temat powstało parę książek, które warto przeczytać i parę tematów na forum, które też warto przeczytać.
Swoją drogą dobrym kierowcą nie zostaje się ani po 100, ani po 1000, ani po 10 000 przejechanych km. To proste, im więcej umiesz tym bardziej zdajesz sobie sprawę z tego ile się jeszcze musisz nauczyć. Zresztą na ten temat powstało parę książek, które warto przeczytać i parę tematów na forum, które też warto przeczytać.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy