Jeszcze kolega Jano i jego 8setka jest z okolic KrkAngelus pisze: a już myślałam, że Kraków nie jeździ na Vulcanach
POMOC W WYBORZE NOWEJ MASZYNY
- Kubrick
- Miejscowość: Krk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 CL
- VROC: 0
No ja kupiłam moto w Krk w salonie na Wielickiej i powiem Ci, że rewelacja, choć mam świadomość, że cena nie była taka jak "przy ulicy". Ale i tak uważam, że warto było. Więc teraz śledź grzecznie allegro i milion innych for, aż znajdziesz wymarzoną okazję. Ja codziennie wchodzę na allegro, bo też właśnie czekam na ten wymarzony model autka Można się uzależnić
Kubrick, autko też sobie przez internet znalazłam
i za motocyklem oczywiście też się tak rozglądam, fakt uzależniające okropnie!
Tylko jak szukałam samochodu, to raz znalazłam taki idealny, piękny i wszystko cacy na zdjęciach, a jak po niego pojechałam, to lakier podrapany, w tapicerce dziura, a silnik chodził jak by miał w obie kilo piachu... można się też niemiło naciąć.
i za motocyklem oczywiście też się tak rozglądam, fakt uzależniające okropnie!
Tylko jak szukałam samochodu, to raz znalazłam taki idealny, piękny i wszystko cacy na zdjęciach, a jak po niego pojechałam, to lakier podrapany, w tapicerce dziura, a silnik chodził jak by miał w obie kilo piachu... można się też niemiło naciąć.
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
- VROC: 0
Tak, zdecydowanie tylko spokój może nas ocalić a raczej Ciebie Angelus.
Zdecydowanie polecam wziąć kogoś kto ma pojęcie, zwłaszcza w interesującym Cię modelu.
I szukaj, szukaj a będzie Ci dane. Nikt nie mówi, że będzie łatwo.
Ja swojego szukałem całą zimę.
Zdecydowanie polecam wziąć kogoś kto ma pojęcie, zwłaszcza w interesującym Cię modelu.
I szukaj, szukaj a będzie Ci dane. Nikt nie mówi, że będzie łatwo.
Ja swojego szukałem całą zimę.
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur