I tu Tiszo w całej rozciągłości się zgadzam. To trochę inna bajka, ale u siebie w firmie też kiedyś miałem miękkie serce i próbowałem nawracać i dawać kolejne szanse.... nie udało się ani razu a co gorsza cierpiała reszta pracowników. I się skończyło - nie pasuje do ekipy - żegnam ozięble.... Próbujemy tu zrobić coś fajnego co wymaga jednak wzajemnego zrozumienia dobrej atmosfery. Nie jestem pewien czy jest sens ryzykować "zakwaszenie" dla tego Pana.....Tiszo pisze:... Powiem niechwaląca się że prowadzę dosyć dużą grupę ludzi i takich zadymiarzy i buntowników eliminuje aby nie siał zamętu oraz nie psuł dobrze pracującej machiny. Pytanie czy ktoś taki jest potrzebny ? ...
Poznajmy się bliżej....
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Ja byłbym za tym żeby olać sprawę i zacząć od poczatku. No może nie od poczatku, ale zobaczyć jak się gość ( w tym normalnym znaczeniu ) będzie rozwijał wraz z forum. Jedno czy dwa spięcia to betka, może odpuści i bedzie ok. Każdemu się może zdazyć że sie sam zapedzi w kozi róg. Nie chciałbym żeby forum było tylko dla tych wybranych i w sumie zamknięte dla tych którzy maja odmienne zdanie. Jesli złamie regulamin forum to pewnie są mandaty i na koncu ban.
Ale co ja tam wiem... sam tu jestem chwilę i mnie też ciekawi jak postąpicie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
No nie wiem czy do końca masz rację, Andrzej napisał dobrze i dobitnie, Abrams wcześniej napisał że mnóstwo ludzi się tu przewaliło i narazie jest ok. No oprócz Kitki i byłego Gregora. Więc nie marnował bym dla niego czasu i dawał mu szans bo on i tak się wypnie i pewnie jeszcze bardziej jak nie poczuje kary.Baudolino pisze:Ja byłbym za tym żeby olać sprawę i zacząć od poczatku. No może nie od poczatku, ale zobaczyć jak się gość ( w tym normalnym znaczeniu ) będzie rozwijał wraz z forum. Jedno czy dwa spięcia to betka, może odpuści i bedzie ok. Każdemu się może zdazyć że sie sam zapedzi w kozi róg. Nie chciałbym żeby forum było tylko dla tych wybranych i w sumie zamknięte dla tych którzy maja odmienne zdanie. Jesli złamie regulamin forum to pewnie są mandaty i na koncu ban.
Pozdrawiam
- Tiszo
Wszystkich Vulkanerio pytam, czy gdy przychodzisz do kogoś w gości i próbujesz zawziąć przyjaźń to od razu najpierw go obrzucasz błotem ?
Przykład
Przychodzi Kitka pierwszy raz do Vulcanerio i mówi, ale masz brzydką chatę jak w chlewie mieszkasz, a żona to dopiero pasztet.
Podobnie błysnął postami na forum dotyczących klubu, i nie chodzi że mnie uraził bo nas jest więcej niż ja, ale gdy sprawa o nasz nowy dom się obija to już przesada.
Przykład
Przychodzi Kitka pierwszy raz do Vulcanerio i mówi, ale masz brzydką chatę jak w chlewie mieszkasz, a żona to dopiero pasztet.
Podobnie błysnął postami na forum dotyczących klubu, i nie chodzi że mnie uraził bo nas jest więcej niż ja, ale gdy sprawa o nasz nowy dom się obija to już przesada.
- Baudolino
Nie twierdzę że mam rację, może się mylę. Zapytałeś o nasze zdanie wiec się wypowiedzialem i dalej podtrzymuje to co napisałem wcześniej. Moim zdaniem Lecho69 ma 100% racji pisząc żeby ten watek z kwasmi zdilejtować.Tiszo pisze:No nie wiem czy do końca masz rację, Andrzej napisał dobrze i dobitnie, Abrams wcześniej napisał że mnóstwo ludzi się tu przewaliło i narazie jest ok. No oprócz Kitki i byłego Gregora. Więc nie marnował bym dla niego czasu i dawał mu szans bo on i tak się wypnie i pewnie jeszcze bardziej jak nie poczuje kary.
Nie trzeba na nikogo marnować czasu, zwłaszcza na kogoś kto robi zamieszanie naszym zdaniem. Mozna tego kogoś klasycznie i vulcanicznie olać. Pewnie byłeś na FM, tam w każdym wątku są wyzwiska, lecą k@rwy i wszyscy udawadniają sobie że mają wiekszego penisa. Nie róbmy tego tutaj. Jest regulamin forum który ktoś napisał, ktos zaakceptował skoro tu pisze i trzymajmy się tego regulaminu. Jeśli wypowiedzi kogoś nadają sie na mandat to dajcie mandant albo bana, ale tu była podjeta rozmowa... W końcu to ma być zabawa, zakladam się z Tobą że odpisujący na jego posty tez mieli przyjemnosć w tej ostrej wymianie zdań
Pozdrawiam
- Tiszo
Masz może rację ale jak by nazwał mnie np. dupkiem, chu...em to wiedział bym przynajmniej o co mu chodzi a w tym przypadku po prostu facio jest niereformowalny i nie wiadomo o co do końca mu biega więc dla mnie jest skończony.Baudolino pisze:Nie twierdzę że mam rację, może się mylę. Zapytałeś o nasze zdanie wiec się wypowiedzialem i dalej podtrzymuje to co napisałem wcześniej. Moim zdaniem Lecho69 ma 100% racji pisząc żeby ten watek z kwasmi zdilejtować.Tiszo pisze:No nie wiem czy do końca masz rację, Andrzej napisał dobrze i dobitnie, Abrams wcześniej napisał że mnóstwo ludzi się tu przewaliło i narazie jest ok. No oprócz Kitki i byłego Gregora. Więc nie marnował bym dla niego czasu i dawał mu szans bo on i tak się wypnie i pewnie jeszcze bardziej jak nie poczuje kary.
Nie trzeba na nikogo marnować czasu, zwłaszcza na kogoś kto robi zamieszanie naszym zdaniem. Mozna tego kogoś klasycznie i vulcanicznie olać. Pewnie byłeś na FM, tam w każdym wątku są wyzwiska, lecą k@rwy i wszyscy udawadniają sobie że mają wiekszego penisa. Nie róbmy tego tutaj. Jest regulamin forum który ktoś napisał, ktos zaakceptował skoro tu pisze i trzymajmy się tego regulaminu. Jeśli wypowiedzi kogoś nadają sie na mandat to dajcie mandant albo bana, ale tu była podjeta rozmowa... W końcu to ma być zabawa, zakladam się z Tobą że odpisujący na jego posty tez mieli przyjemnosć w tej ostrej wymianie zdań
Pozdrawiam
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
W pełni się zagdzam z Andrzejem, a u nas w firmie jest modny taki zwrot :Andrzej pisze:I tu Tiszo w całej rozciągłości się zgadzam. To trochę inna bajka, ale u siebie w firmie też kiedyś miałem miękkie serce i próbowałem nawracać i dawać kolejne szanse.... nie udało się ani razu a co gorsza cierpiała reszta pracowników. I się skończyło - nie pasuje do ekipy - żegnam ozięble.... Próbujemy tu zrobić coś fajnego co wymaga jednak wzajemnego zrozumienia dobrej atmosfery. Nie jestem pewien czy jest sens ryzykować "zakwaszenie" dla tego Pana.....Tiszo pisze:... Powiem niechwaląca się że prowadzę dosyć dużą grupę ludzi i takich zadymiarzy i buntowników eliminuje aby nie siał zamętu oraz nie psuł dobrze pracującej machiny. Pytanie czy ktoś taki jest potrzebny ? ...
" Nasz kolega Kitka postanowił kontynuować karierę poza strukturami Vulcanerios, życzymy Mu powodzenia na nowej drodze "
Pzdr
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
I dobrze
Koledzy nit tu nikogo na siłę nie zaprasza nikt nikogo nie wygania
Ale sytuacja z Kitką który miał swoje zdanie naubliżał 3 tygodnie temu potem trawił temat kolejne dni i wczoraj znowu wyskoczył jak Filip z konopi ( chyba za dużo konopi)
Nic pozytywnego poza nerwami kilku klubowiczów nie wniósł w funkcjonowanie forum
Jeśli chce do nas dołączyć niech zacznie jak człowiek od rozmowy a nie ataku i narzucania swojej woli.
Pozdrawiam
Koledzy nit tu nikogo na siłę nie zaprasza nikt nikogo nie wygania
Ale sytuacja z Kitką który miał swoje zdanie naubliżał 3 tygodnie temu potem trawił temat kolejne dni i wczoraj znowu wyskoczył jak Filip z konopi ( chyba za dużo konopi)
Nic pozytywnego poza nerwami kilku klubowiczów nie wniósł w funkcjonowanie forum
Jeśli chce do nas dołączyć niech zacznie jak człowiek od rozmowy a nie ataku i narzucania swojej woli.
Pozdrawiam
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
No nie mogę..... tekst boski.... wbity w outlooku do zastosowania przy najbliższej okazji .... normalnie "złota czcionka" dla Pana Panie Duszekduszek pisze:" Nasz kolega Kitka postanowił kontynuować karierę poza strukturami Vulcanerios, życzymy Mu powodzenia na nowej drodze "
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Tak z innej beczki,
przy okazji takich tematów, bardzo łatwo zweryfikować klubowiczów , no nie ?
Mamy już dwie gwiazdy które zabłysły:
1/ Gregor -- Gregor zapłaciłem za Ciebie, no i Leszek69 - mozesz z plecakiem walić
2/ Kitka - tu kolega dał się dobitniej poznać
3/ ............
Pewnie jeszcze nie jedna owieczka się pokaże - lista otwarta
Pozdrawiam i zapraszam do pitulenia w nowym temacie.
przy okazji takich tematów, bardzo łatwo zweryfikować klubowiczów , no nie ?
Mamy już dwie gwiazdy które zabłysły:
1/ Gregor -- Gregor zapłaciłem za Ciebie, no i Leszek69 - mozesz z plecakiem walić
2/ Kitka - tu kolega dał się dobitniej poznać
3/ ............
Pewnie jeszcze nie jedna owieczka się pokaże - lista otwarta
Pozdrawiam i zapraszam do pitulenia w nowym temacie.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
- Baudolino
Panowie...
Porównywanie forum posiadaczy motocykli do prowadzenia firmy jest mocno przesadzone
Jeśli traktujemy forum jak firme to zapytajmy Kittkę czy i jakie ma znajomości bo może jego znajomosci pomogą się przebić firmie albo podpisać jakis zajebisty kontrakt :P Nikt nie wywali z firmy syna ministra...
Ani to mój brat, ani swat.. Nie będę za nikogo kładł głowy ale.. ALE ...
Luz... motocykl, wiatr we... hmmm raczej nie włosach bo są kaski.. to może muchy na szybie i wszyscy szcześliwi
Pozdrawiam
Porównywanie forum posiadaczy motocykli do prowadzenia firmy jest mocno przesadzone
Jeśli traktujemy forum jak firme to zapytajmy Kittkę czy i jakie ma znajomości bo może jego znajomosci pomogą się przebić firmie albo podpisać jakis zajebisty kontrakt :P Nikt nie wywali z firmy syna ministra...
Luz... motocykl, wiatr we... hmmm raczej nie włosach bo są kaski.. to może muchy na szybie i wszyscy szcześliwi
Pozdrawiam
- Tiszo
Właśnie motocykl i wiatr , a u KItki to tylo LANS POD BAREM, to wynika z jego pierwszej wypowiedziBaudolino pisze:Panowie...
Pozdrawiam
- Tiszo
A firma to jest tylko przykład, tak jak gość.Baudolino pisze:Panowie...
Pozdrawiam
Zastanawiam się czy on w ogóle czuje wiatr, bo wydaje mi się że tylko swój :lol: :lol: :lol: