korci jak diabli :D
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
korci jak diabli :D
Panowie i Aniolki zakochalem sie w mojej Kawie na amen! Kupiona od brata ale defakto dzisiaj przekazana juz na wlasnosc ze wszystkimi papierami itd. Jako automatyk elektronik pierwsze co zrobilem to musialem podladowowac aku ze wzgledu ze motor troche stal, potem montaz na wlasciwym miejscu. Odpalenie i... cos pieknego! Ten dzwiek, nie wiem czy moja Age motor nie zepchnie na 2 miejsce pod wzgledem milosci :P
Pozatym cholera nie mam prawka... ciagle nie ma go w urzedzie! Najsmieszniejsze jest to ze zdawalem w dabrowie gorniczej i kumpel ( z dabrowy) odebral prawko w poniedzialek. Oczywiscie jak to w naszym kochanym kraju prawko z miasta obok musi isc o wiele dluzej.
I co tu robic? gdyby byla wiosna grzecznie bym czekal, ale az mnie nosi zeby jezdzic, z uwagi ze coraz zimniej itd a chcialbym wykorzystac ta w miare "ladna pogode" zeby troche nabrac doswiadczenia. Z tego co czytalem to prawko obowiazuje od daty przekazania papierow z WORD do Urzedzu komunikacji, co znaczy ze moglbym dostac co najwyzej 50 zl mandatu gdyby ewentualnie mnie zatrzymali. Ale ze jestem spokojnym i prawym obywatelem to mowiac krotko troche sie boje
Pozatym cholera nie mam prawka... ciagle nie ma go w urzedzie! Najsmieszniejsze jest to ze zdawalem w dabrowie gorniczej i kumpel ( z dabrowy) odebral prawko w poniedzialek. Oczywiscie jak to w naszym kochanym kraju prawko z miasta obok musi isc o wiele dluzej.
I co tu robic? gdyby byla wiosna grzecznie bym czekal, ale az mnie nosi zeby jezdzic, z uwagi ze coraz zimniej itd a chcialbym wykorzystac ta w miare "ladna pogode" zeby troche nabrac doswiadczenia. Z tego co czytalem to prawko obowiazuje od daty przekazania papierow z WORD do Urzedzu komunikacji, co znaczy ze moglbym dostac co najwyzej 50 zl mandatu gdyby ewentualnie mnie zatrzymali. Ale ze jestem spokojnym i prawym obywatelem to mowiac krotko troche sie boje
Ostatnio zmieniony śr wrz 15, 2010 przez Lacik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Czekać
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
czyli wiesz co czuje.Katarzyna pisze:Jestem świeża w temacie. czekałam, aż się doczekałam. Sprawdzałam w necie, dzwoniła, wysyłałam rodzinę. W końcu odebrałam i legalnie sobie jeżdźę
patrze teraz za okno w miare czyste niebo, ma nie padac. Co wiecej wczoraj wyszykowalem sobie go w garazu, ustawilem do wyjazdu a wy mi odradziliscie wiec wsiadam w puszke i jade do pracy( a po pracy mialo byc tak pieknie ) !
czyli warto było zaczekać...Lacik pisze:dzisiaj zadzwonilem o 15 i okazalo sie ze prawo jazdy juz czeka na mnie! Wkoncu!!!!!
... ale fakt... każdy taki prawy a jak rozmawiam ze znajomymi, to większośc śmigała wcześniej bez prawka... no ale jak tu człowiekowi radzić, żeby to zrobił :evil: Dobrze, że masz już to prawko