ME EURO 2012 - temat zbiorczy
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
nieee nie moja...z netuMUKA pisze:Zombi to twoja fotka?
Bo pokazywali ją przed godzinką w tvn24.
Jak twoja to gratuluję pomysłu
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Zamień kartkiThomas pisze:moja pani chyba by wybrała to zielone
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Nie dziwię się facetowi. Samemu Smudzie płacili 50 kEUR/miesiąc, czyli tyle co jemu może za 4 lata. Kupił b.drogi bilet, a zobaczył niemoc na boisku.
Ale to nie jest wina samego Smudy, nie ma u nas systemu budowy kadry od 7-latka do mistrza. Nigdy nie było, no może jakaś namiastka była za komuny, ale w tym była propaganda i polityka. Kraje tradycyjnie na topie jak Niemcy czy Angole traktują football poważnie i systemowo. Nie dlatego, że tak im się przywidziało tylko dlatego, że za tym stoi b. duży kapitał, który wymaga topowych wyników.
U nas kasa też nie jest mała, I-ligowcy nocują w hotelach ****, chociaż nie zachwycają nikogo. Wydaje mi się, że chociaż jest kiepsko z poziomem gry to jednak jest pokaźna grupa ludzi, którzy mają się całkiem dobrze, a każdy kibic może im skoczyć. Nie wspomnę już o mafijnych stosunkach wewnętrznych. Z resztą PZPN to państwo w państwie więc robi to co mu wygodnie. Wiedzą, że pokaźna część kibiców to nałogowcy i będą chodzili nawet na beznadziejne i ustawione mecze. Więc wszystko gra i buczy.
Czyli jest marnie, ale kasa leci do odpowiednich kieszeni. Do kogo więc te żale?
Sami napędzamy ten biznes.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nawiązywał do pogłosek, ze Smuda to niemiecPiker pisze:Idiota,nie kibic. Co to ma znaczyć "deutchland, deutchland uber alles"! Wiem co to znaczy, tylko w jakim kontekście tego użył?
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.