"Miszcze" w HD
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
I znów poniedziałek.
Tym razem mała lekcja propagandy z historii.
Po angielsku.
Fota z bitwy o GB. Załoga zestrzelonego bombowca wyprowadzana z londyńskiego metra. Praktyczni Angole nie mieli zamiaru tracić cennej benzyny na wożenie jeńców samochodem. Przy okazji pokazywali społeczeństwu namacalny dowód skuteczności obrony kraju, a "panowie świata" mieli wycieczkę wychowawczą .
Współczesny angielski komentarz internauty brzmi: ścierwa. Czyli pamiętają.
Tym razem mała lekcja propagandy z historii.
Po angielsku.
Fota z bitwy o GB. Załoga zestrzelonego bombowca wyprowadzana z londyńskiego metra. Praktyczni Angole nie mieli zamiaru tracić cennej benzyny na wożenie jeńców samochodem. Przy okazji pokazywali społeczeństwu namacalny dowód skuteczności obrony kraju, a "panowie świata" mieli wycieczkę wychowawczą .
Współczesny angielski komentarz internauty brzmi: ścierwa. Czyli pamiętają.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- mirad
Tak mówią. Zresztą ma zwielokrotnione ponad standard różne systemy i specjalne opancerzenie. Jak to w letadłach bezpośredniego wsparcia pola walki.
My tu gadu, gadu, a tu jakieś białe i zimne g. pojawiło mi się za oknem. Nikt mnie nie pytał o zdanie. Dlatego coś na odreagowanie.
Właśnie poleciał, następny jutro, a my w ciszy rokoszujemy się w kolorami i ciepłem Karaibów.
P.S. Mam znajomych, którzy co roku spędzają w tym regionie czas od grudnia do maja, niemieccy emeryci. Trochę mnie to rusza negatywnie, chociaż ludzie są ok.
My tu gadu, gadu, a tu jakieś białe i zimne g. pojawiło mi się za oknem. Nikt mnie nie pytał o zdanie. Dlatego coś na odreagowanie.
Właśnie poleciał, następny jutro, a my w ciszy rokoszujemy się w kolorami i ciepłem Karaibów.
P.S. Mam znajomych, którzy co roku spędzają w tym regionie czas od grudnia do maja, niemieccy emeryci. Trochę mnie to rusza negatywnie, chociaż ludzie są ok.
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2012 przez mirad, łącznie zmieniany 1 raz.
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- mirad
A widzisz, przy następnych okazjach też może będą takie laurkiAndy pisze:ależ to piękna konstrukcja
No i dobra wiadomość, dla mnie i może jeszcze .......
http://airshow.sp.mil.pl/pl/witamy/242- ... zych-wiata
Ma być również B-52
Mam nadzieję, że mi się nic nie w i w tym czasie. Będzie okazja do spotkania klubowego, mam nadzieję.
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !