Widziałem Jezusa !!
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
Niniejszym oświadczam iż posty powyższe pisane były gdy autor nie był pod wpływem żadnych środków chemicznych, jak również pochodzenia naturalnego, zmieniających nastrój. Zdrowy na ciele, i umyśle (i tej wersji będę się trzymał).
A wracając do tematu.
Kierowca wyścigowy poszedł do nieba,staje przed św. Piotrem i pyta:
-wiesz widziałem tu tyle autostrad po tych chmurach, skombinował byś mi jakąś fajną bryke, bo wiesz ja trochę jeździłem...tylko wiesz taką żebym mógł naprawdę pjeździć a nie jakiegoś klekota...
Dostał fure, zasuwa, szaleje bo niebiańskich autostradach, śniegach szutrach, ale pewnego dnia pojawia sie nieco niepocieszony ponownie u św. Piotra
- Ej co jest miałem mieć najszybszą fure a tu co !! Zasuwam sobie, gaz w podłodze a ty nagle sru.... jakiś hipis, broda, długie włosy, na vulcanie, ledwo mi śmignoł i już go nie było o co chodzi, nie tak miało być
- Ech słuchaj, to jest sny Szefa, jemu nie mogę podskoczyć
A wracając do tematu.
Kierowca wyścigowy poszedł do nieba,staje przed św. Piotrem i pyta:
-wiesz widziałem tu tyle autostrad po tych chmurach, skombinował byś mi jakąś fajną bryke, bo wiesz ja trochę jeździłem...tylko wiesz taką żebym mógł naprawdę pjeździć a nie jakiegoś klekota...
Dostał fure, zasuwa, szaleje bo niebiańskich autostradach, śniegach szutrach, ale pewnego dnia pojawia sie nieco niepocieszony ponownie u św. Piotra
- Ej co jest miałem mieć najszybszą fure a tu co !! Zasuwam sobie, gaz w podłodze a ty nagle sru.... jakiś hipis, broda, długie włosy, na vulcanie, ledwo mi śmignoł i już go nie było o co chodzi, nie tak miało być
- Ech słuchaj, to jest sny Szefa, jemu nie mogę podskoczyć
- Badger
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
duszek pisze:byłeś w moich okolicach ???Badger pisze:przejeżdząłem wczoraj przez Świebodzin - myślałem, że jest większy :evil:
nieeee, dałbym znać. U Ciebie pada śnieg i nie da się dojechać, więc odbiłem na południe
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Abrams
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
A gdyby tak usypać takiego bałwana w okolicach łodzi to by było....Jedyny taki na świecie co prawda sezonowy ale zawsze...Krasnal pisze:może to był taki wielki śnieżny bałwan, ale przypominał tego ze zdjecia...Badger pisze:tyle śniegu napadało, ze widziałeś chyba samą koronę???Krasnal pisze:nareszcie widziałem...dziś w nocy...
- Zegal
- Miejscowość: Łódź
- Motocykl: VN 900 Classic SE
- VROC: 33069
już ktoś wpadł na ten pomysłAbrams pisze:A gdyby tak usypać takiego bałwana...
Największy bałwan w Polsce mieszka w Wełtyniu w woj. zachodniopomorskim. Gigant ze śniegu waży 12050 kg i ma 5 metrów 40 centymetrów wzrostu. Do "ulepienia" bałwana wykorzystano 30 m sześciennych śniegu i 2000 litrów wody. Rekordowy bałwan powstał wyniku wspólnego działania młodej społeczności Wełtynia. Certyfikat własności Największego Bałwana w Polsce wystawiony zostanie na serwisie aukcyjnym allegro. Osoba, która wylicytuje najwyższą cenę, stanie się formalnym i jednym właścicielem wełtyńskiego bałwana. Połowa pieniędzy uzyskanych z licytacji zostanie przelana na konto Polskiej Akcji Humanitarnej na pomoc dla Haiti. Reszta posłuży wsparciu lokalnych inicjatyw/fot. Jerzy Undro