Prędkościomierz vn750
Prędkościomierz vn750
Witam Wszystkich serdecznie mam pytanko czy jest komuś znany adres telefon lub cokolwiek co pozwoliło by mi zakup używanego prędkościomierza może być nawet uszkodzona obudowa potrzebuje środek a dokładnie dwa małe cybanty (jakieś tam magnesy) z góry dzięki i życzę jeszcze nakręcenia miliona kilometrów jeszcze w tym sezonie
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Re: Prędkościomierz vn750
Zapytaj kolegę "Tiszo" może ci poda namiar do gościa z łodzikawa1972 pisze:Witam Wszystkich serdecznie mam pytanko czy jest komuś znany adres telefon lub cokolwiek co pozwoliło by mi zakup używanego prędkościomierza może być nawet uszkodzona obudowa potrzebuje środek a dokładnie dwa małe cybanty (jakieś tam magnesy) z góry dzięki i życzę jeszcze nakręcenia miliona kilometrów jeszcze w tym sezonie
-
- Miejscowość: lubuskie
- Motocykl: VN 750
- VROC: 0
Witam wszystkich forumowiczów jestem świeżym posiadaczem VN 750 i mam problem z prędkościomierzem po wymianie oświetlenia licznika wskazuje metry i przejechane km ,nie wskazuje prędkości.Linka wchodzi według mnie do końca i zaskakuje w gnieździe ślimaka przy kole bo jak kręcę kołem to linka się obraca . Co może być przyczyną braku wskazania prędkości jazdy? Czy może linka jednak nie wchodzi do końca w zegarze?Nawet przy użyciu wiertarki brak jest wskazań prędkości.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Polecam powitalnię na początek a potem na pewno ktoś coś podpowiegrzegorz 67 pisze:Witam wszystkich forumowiczów jestem świeżym posiadaczem VN 750 i mam problem z prędkościomierzem po wymianie oświetlenia licznika wskazuje metry i przejechane km ,nie wskazuje prędkości.Linka wchodzi według mnie do końca i zaskakuje w gnieździe ślimaka przy kole bo jak kręcę kołem to linka się obraca . Co może być przyczyną braku wskazania prędkości jazdy? Czy może linka jednak nie wchodzi do końca w zegarze?Nawet przy użyciu wiertarki brak jest wskazań prędkości.
http://vulcaneria.pl/viewforum.php?f=5
-
- Miejscowość: lubuskie
- Motocykl: VN 750
- VROC: 0
Jakoś poradziłem sobie z problemem była źle założona wskazówka na igłę.Wcześniej pod innym tematem wspomniał"Starszy" jednak w VN 750 ,żeby rozebrać zegar trzeba lekko pokiereszować chromowany pierścień zabezpieczający licznik ale chyba to lepsze niż zakup nowego zegara.Skorzystałem z porady i jest o.k. Można łatwo to sprawdzić obracając śrubokręt (oczywiście malutki)w gnieździe linki widać wtedy jak wskazówka lekko drga.U mnie przed naprawą stała jak zamurowana.Dzięki!