siwypfk pisze:Bawił sie może ktoś juz w gaźniczku VN 800?? kupiłem moto miesiąc temu i mam wrażenie ze nie są org. dysze moto było z wydechem Silvertail, może zna ktoś wielkości oryginalnych dysz w VN 800??
Jeszcze pytanie odnośnie napędu na jakich zębatkach jeździcie?? tzn ilość zębów?? znalazłem test na jakiejś amerykańskiej stronce (mam wykres moge przesłać) odnośnie modyfikacji na układzie napędowym, ząb na przedniej to 250 obr/min ząb na tylnej to ok 100 obr/min. Wykres przedstawia wartości roznych zestawień zębatek przy róznych prędkościach.
A iglice ruszałeś czy też fabrycznie??Abrams pisze:Przy pustym wydechu, dysze standardowe jedynie regulowany gaźnik minimalnie, do VN800 po 2000 roku nie ma zestawów dynojeta, ciężko przerabiać
Przełożenie standardowe dla Classica 17/42 w A jest do 46/16
Proponowali mi 40 na tyle ale nie miałem okazji przetestować.
JAGUAR pisze:"LUZAK" ja nic nie kupuje po normalnyych cenachja merca E250TD mam za 900E full opcja. Chodzi mi czy te klopoty z 2. biegiem to powazna sprawa i kosztowna czy tylko kwestia czasu i miejsca. Czy w skrzyni jest jakis automat czy biegi na wodzikach. PROSZE O PILNE inf czy to duze koszty naprawa tego drugiego biegu albo informacje, ze tu nikt nie wie jak tam w srodku w skrzyni biegow to wyglada. POzdrawiam
cholera za trzy miliony to musiał być jakis rarytasAndreas pisze:za 4tyś jego stan może nie być powiedzmy najlepszy jaki ma przebieg ? jesli duży to masz rożrząd do wymiany koszt łańcuchów i orginalnych uszczelek to ponad 1200zł , skrzynie pewnie jdzie zrobić z używanych cześci , dolicz do tego napęd , opony może tarcze i sprzegło (ty nie polecam urzywki a nowe to ponad 2000tys)a zrobisz to wszystko to i tak nie ma gwarancji że cos nie kleknie po drodze. Ja w okazje nie wierze sam kupiłem merca w210 e240 tanio a i tak 3000tys wsadziłem więc mnie wyszedł po normalnej cenie rynkowej