Witam
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Dokladnie, stąd też mój wybóryamak24 pisze:Witaj w najlepszym towarzystwie
Gogle już mam
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Re: Witam
Zombie pisze:Na samą myśl, jak to będzie robi mi się gorąco, bo motocyklem o takiej wadze jeszcze nie jeździłem.
Witaj,
spokojnie, do największych ryzykantów na początku ujeżdżania vn nie należysz.
Masz już jakieś doświadczenie więc powoli i rozważnie do przodu. Będziesz mile zaskoczony.
Szerokości !

Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
Witaj
a mój szwagier nadal ma junaka
i osssę 

I'm Member Queens of Roads
!!!! http://www.queensofroads.pl/

pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie JunakaDzidzia pisze:Witaja mój szwagier nadal ma junaka
![]()
![]()
i osssę

jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest rzadka
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Beczka oleju to mało. Do tego miliony ręcznie wycinanych uszczelek, iskrowniki od koparki (DET) i nigdy nie było wiadomo czy kopniak odda czy nie. Mnie kiedyś przewinął przez kierownicę. Ale sprężanie miał wtedy dobretomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie JunakaDzidzia pisze:Witaja mój szwagier nadal ma junaka
![]()
![]()
i osssę
![]()
fajne sprzety bo dało się go reperować młotkiem i przecinakiem tylko trzeba było mieć beczke oleju bo jak nie kapało to znaczyło że nie ma oleju
Dziękuje za mile przyjęcie

Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
miło wspominać ..miałem w nim cześci z poloneza,żuka, mercedesa i już sam nie pamietam z czegoZombie pisze:Beczka oleju to mało. Do tego miliony ręcznie wycinanych uszczelek, iskrowniki od koparki (DET) i nigdy nie było wiadomo czy kopniak odda czy nie. Mnie kiedyś przewinął przez kierownicę. Ale sprężanie miał wtedy dobretomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie JunakaDzidzia pisze:Witaja mój szwagier nadal ma junaka
![]()
![]()
i osssę
![]()
fajne sprzety bo dało się go reperować młotkiem i przecinakiem tylko trzeba było mieć beczke oleju bo jak nie kapało to znaczyło że nie ma oleju
![]()
Dziękuje za mile przyjęcie

szwagier lubuje się w starych motocyklach i pieści na lepiej niż oryginał... z młotem - nigdy nie podszedł by..tomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie JunakaDzidzia pisze:Witaja mój szwagier nadal ma junaka
![]()
![]()
i osssę
![]()
to była przenośniaDzidzia pisze:szwagier lubuje się w starych motocyklach i pieści na lepiej niż oryginał... z młotem - nigdy nie podszedł by..tomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie JunakaDzidzia pisze:Witaja mój szwagier nadal ma junaka
![]()
![]()
i osssę
![]()

ok - przekażę 
kiedys wszytko było prostsze
jak czytam posty co potrzeba początkującemu motocykliście to hm... motocykl to pestka
no żaden wydatek
to tylko malusi początek ... zresztą sama przez to przechodzę
i ciągle coś mi niezbędne 

kiedys wszytko było prostsze

I'm Member Queens of Roads
!!!! http://www.queensofroads.pl/

Skoro tak mówisz. Witam w takim razie Ciebie - President Południa. Chociaż z drugiej strony na forum jest zarezerwowanych ponad 1000 osób, toż to roboty na parę dniAndrew pisze:Przywitać trzeba sie z każdym. A post świadczy o tym , że Hangaround dokładnie stosuje sie do poleceń sekretarza. I czyta.

"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy