Wydech V&H - a sonda Lambda
- Kozula
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN900 Classic
- VROC: 34445
Wydech V&H - a sonda Lambda
Witam,
Mam na oku uzywane kominy V&H - bez miejsca na sonde Lambda. Koresponduje ze sprzedajacym, ktory pisze, ze w serwis montujacy mu te wydechy "oszukal" komputer poprzez wypiecie sondy i zwarcie kabli w kostce. Ponoc moto pracowalo po takim zabiegu bez problemu. Pytanie do Szanownych czy ktos cwiczyl takie rozwiazanie ?
Pozdrowienia i LwG
Mam na oku uzywane kominy V&H - bez miejsca na sonde Lambda. Koresponduje ze sprzedajacym, ktory pisze, ze w serwis montujacy mu te wydechy "oszukal" komputer poprzez wypiecie sondy i zwarcie kabli w kostce. Ponoc moto pracowalo po takim zabiegu bez problemu. Pytanie do Szanownych czy ktos cwiczyl takie rozwiazanie ?
Pozdrowienia i LwG
VROC #34445
- Kozula
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN900 Classic
- VROC: 34445
Link do ogłoszenia - http://olx.pl/oferta/vance-hines-do-kaw ... 8S3TH.html
Wolalbym uniknąć grzebania w tym - po prostu szukam informacji, czy faktycznie wystarczy wyeliminowanie sondy - boje się, ze bez niej silnik może pracować jak gaźnikowy na permanentym "ssaniu"...
Wolalbym uniknąć grzebania w tym - po prostu szukam informacji, czy faktycznie wystarczy wyeliminowanie sondy - boje się, ze bez niej silnik może pracować jak gaźnikowy na permanentym "ssaniu"...
VROC #34445
- Słodki
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: "SPARTAN" 1700
- VROC: 0
Kondziu wiem ze nie musza mieć , ale większość które znalazły sie u nas miała , było tak również u mnie jak zmieniałem , stąd moje pytanie do kolegi,jednak w tym przypadku polecilbym rozwiązanie o którym pisze Markov bedziesz mial pewność że wszystko bedzie chulac jak należy
Nie ważne dokąd
Ważne że jeden ślad za tobą
Ważne że jeden ślad za tobą