Przewody hamulcowe
Przewody hamulcowe
Będę wdzięczny za informację jakiej długości są przewody hamulcowe VN900 classic
Ni huhu.. nie mogę znaleźć takiej informacji..
Zmierzyłbym sobie, lecz nie wiem kiedy moto zobaczę, bo daleko..
Stawiam piwko
Ni huhu.. nie mogę znaleźć takiej informacji..
Zmierzyłbym sobie, lecz nie wiem kiedy moto zobaczę, bo daleko..
Stawiam piwko
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Żeby nie tworzyć niepotrzebnie nowego tematu zapytam tutaj.
Jakie są kolory okuć w oryginalnym, przednim przewodzie hamulcowym w VN 900 Classic ?
Chcę zamówić przewód w oplocie i chciałbym żeby nie różnił się kolorystycznie od oryginału.
Sprawdziłbym sam, ale moto garażuje daleko ode mnie
Jakie są kolory okuć w oryginalnym, przednim przewodzie hamulcowym w VN 900 Classic ?
Chcę zamówić przewód w oplocie i chciałbym żeby nie różnił się kolorystycznie od oryginału.
Sprawdziłbym sam, ale moto garażuje daleko ode mnie
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
-
- Miejscowość: STARGARD
- Motocykl: HD V-ROD MUSCLE
- VROC: 0
klamka bardzie twarda ale czy hamuje lepiej?
bo jak sobie podkrece kółeczkiem klamke to tez bardziej twarda a hamuje dalej troszku za słabo
chociaz kiedys kolega co ma strykera marudził ze u mnie słabe hamulce a u niego brzytwy
morał
ja jeszcze z tego powodu nie leżałem a on już dwa razy lezał bo przyhamował na białem farbie i kółko przednie zblokowało i gleba
bo jak sobie podkrece kółeczkiem klamke to tez bardziej twarda a hamuje dalej troszku za słabo
chociaz kiedys kolega co ma strykera marudził ze u mnie słabe hamulce a u niego brzytwy
morał
ja jeszcze z tego powodu nie leżałem a on już dwa razy lezał bo przyhamował na białem farbie i kółko przednie zblokowało i gleba
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
Różnica jest. Ja w swoimzmienilem po drugim roku posiadania. Okazało się, ze mam cos więcej niż tylko tarcze ozdobna na kole
Żartuje.nie ma aż takiej roznicy, ale w ogóle jest nawiedziło plus
Żartuje.nie ma aż takiej roznicy, ale w ogóle jest nawiedziło plus
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633