Będę wdzięczny za informację jakiej długości są przewody hamulcowe VN900 classic
Ni huhu.. nie mogę znaleźć takiej informacji..
Zmierzyłbym sobie, lecz nie wiem kiedy moto zobaczę, bo daleko..
Stawiam piwko
Wejdz do np. LARSONA i zamow do VN900 maja dedykowane z tego co pamietam maja firmy HEL wywybierzesz sobie kolor przewodu i kolor koncowki i bedzie cacy ja tak mam
Jak by ktoś potrzebował długości przewodów przód:
Classic 111cm / końcówka wygięta 70st druga prosta
Custom 115cm / końcówka wygięta 30st druga prosta
Długości przewodu tylnego jeszcze nie znam.
Liczę na Banana ;-)
Kuba
Długość przewodu ham. tył w Classicu i Customie jest taka sama i wynosi 131cm
końcówka przy pompie jest wygięta 75st,
przy zacisku jest wygięta nieznacznie jakieś 10st.
Żeby nie tworzyć niepotrzebnie nowego tematu zapytam tutaj. Jakie są kolory okuć w oryginalnym, przednim przewodzie hamulcowym w VN 900 Classic ?
Chcę zamówić przewód w oplocie i chciałbym żeby nie różnił się kolorystycznie od oryginału.
Sprawdziłbym sam, ale moto garażuje daleko ode mnie
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Czarny tak różnica jest odczuwalna bardziej twardo pracuje klamka.
Ciecio mam na sprzedaż przewód ze swojego 1.5
Firmy HEL, kolor czarny, końcówki chrom, roczny tzn po 1 sezonie
Zmieniłem na ten sezon kiere i mi został.
To taka mała reklama
Wcześniej udało mi się sprawdzić i już zamówiłem nówkę.
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Różnica jest. Ja w swoimzmienilem po drugim roku posiadania. Okazało się, ze mam cos więcej niż tylko tarcze ozdobna na kole
Żartuje.nie ma aż takiej roznicy, ale w ogóle jest nawiedziło plus
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed