VN 1500 Classic 97' Wyjęcie silnika.
-
- Miejscowość: Tarczyn
- Motocykl: VN 1500 Custom/KZ 650 Chopper/Dniepr MT11
- VROC: 0
Mam go 4 lata i zrobiłem coś koło 20 tys po zakupie od handlarza. U mnie powoli się wszystko wyjaśnia. Silnik był poprostu zajechany na maxa i to cud ze nim jeszcze tyle zrobiłem a kupiłem bo dałem się wpakować na przysłowiową mine. No ale cóż, byłem zielony w temacie i zwyczajnie się napaliłem bo moto wizualnie było bardzo ładne.
Szczęście w nieszczęściu udało mi się kupić drugi (prawie kompletny) silnik w worku od znajomego za 1000 zł i teraz mój mechanik skleja z dwóch jeden. Wpakuje w to coś pomiędzy 4-5 tys ale trudno. Przywiazałem sie do tej kupy złomu i mam zamiar jeszcze troche nim polatać, a wole miec już pewny sprzęt niż kupić cos innego w niewiadomym stanie.
Szczęście w nieszczęściu udało mi się kupić drugi (prawie kompletny) silnik w worku od znajomego za 1000 zł i teraz mój mechanik skleja z dwóch jeden. Wpakuje w to coś pomiędzy 4-5 tys ale trudno. Przywiazałem sie do tej kupy złomu i mam zamiar jeszcze troche nim polatać, a wole miec już pewny sprzęt niż kupić cos innego w niewiadomym stanie.
"A kto wódki nie pije jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa bez-ideowcem!!!"
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
dokładnie, Muka ..... pozwolisz, że zapiszę Twoją złotą myśl.....
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Tarczyn
- Motocykl: VN 1500 Custom/KZ 650 Chopper/Dniepr MT11
I wreszcie nadszedł długo oczekiwany przeze mnie moment kiedy mogę zamknąć sprawę z reanimacją mojego Vulcana. Motocykl już w moim garażu!!! Silnik pracuje jak zegarek, kompresja/ciśnienie oleju jak w podręczniku Co mnie to nerw i pieniędzy kosztowało.....ale waże że jest happy-end!! Taką 100% pewność będe miał jak zrobię pierwsze 1000km ale wszystko wskazuje na to, że będzie OK!!.
Teraz trochę kosmetyki i aby do wiosny!!!
Aaa no i o spadek cen benzyny też wypadało by się pomodlić!!
Pozdrawiam wszystkich, którzy śledzili mój temat i powodzenia z Waszymi maszynami życzę!!!
Teraz trochę kosmetyki i aby do wiosny!!!
Aaa no i o spadek cen benzyny też wypadało by się pomodlić!!
Pozdrawiam wszystkich, którzy śledzili mój temat i powodzenia z Waszymi maszynami życzę!!!
"A kto wódki nie pije jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa bez-ideowcem!!!"
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: byłVN 1500 Classic Tourer,Goldwing 1500
Fatman76 pisze:I wreszcie nadszedł długo oczekiwany przeze mnie moment kiedy mogę zamknąć sprawę z reanimacją mojego Vulcana. Motocykl już w moim garażu!!! Silnik pracuje jak zegarek, kompresja/ciśnienie oleju jak w podręczniku Co mnie to nerw i pieniędzy kosztowało.....ale waże że jest happy-end!! Taką 100% pewność będe miał jak zrobię pierwsze 1000km ale wszystko wskazuje na to, że będzie OK!!.
Witam!Gratuluję sukcesu!Mam nadzieję,że i ja zreanimuję swojego vn-a i bedzie niezły temat do rozwinięcia na zlocie .U mnie narazie prace wyhamowały.Kompletny brak czasu nie pozwala nawet zgromadzić gratów do dokończenia remontu.Muszę chyba spiąć przysłowiowe 4 litery i trochę zacząć to ogarniać,bo moto u kolegi w garażu bez silnika pewnie oczy za mną wypłakało.....a ja za nim Pozdro Griszka.
Im więcej jeżdżę tym mniej jestem najeżdżony,tym bardziej chcę więcej i więcej...