Kontakt do mnie 605 926 256 Stach .
Koledzy nie mają ambicji i poddali się. Dołożyłbym do tej naprawy, ale oddałbym zrobiony, nawet przez innego mechanika. Ale co tam, wstydu nie ma.Big Stach pisze:Widziałem bezradność w ich oczach
Taż zaczynam mieć takie podejżenia . Obdzwoniłem połowę autoryzowanych serwisów w Polsce i padły takie sugestie ze strony mechaników z tych serwisów . Najbardziej podobał mi się mechanik z Poznańskiego oddziału . Rozmowa była najbardziej konkretna i miałem wrażenie , że koleś wie co mówi . Pewnie przyjdzie mi wywlec silnik i na podstawie serwisówki zrobić to sam . Robiłem komarki , wfm-ki , później była Gazelka ( którą mam do dziś i na chodzie ) , następnie CZ 350 i chciałem nie babrać sobie rąk w Vulkanie . Jest takie przysłowie ; " kazał pan , musiał sam " .I dupa . Trzeba będzie zakasać rękawy i za...lać . Jak to zrobię i będzie wszystko OK to Wam napiszę . Dzięki za zainteresowanie , sugestie i dobre słowo .Pozdrawiam i szerokości .bartazzz pisze:może rozrząd źle poskładali
Heh... dzisiaj walczyłem z Nomadem Andrew do 21.30, efekt? Silnik wytargany i I-szy cylinder przygotowany do wymiany łańcucha, jeżeli będą części to można by się w 2 dniach zmieścićMi też mówili , że 3 dni a trwało 6 tygodni i efekt znacie . Ale życzę z całego serca powodzenie i trzymam kciuki . Napewno się uda .
Elo Robert - jak się ogarnę po Rotorze (teraz reanimuję na rajd Garbusa dla wife i młodej a sobie Awoczszakastarusheck pisze:Wiem co czujesz bracie. Moj motocykl stal w warsztacie 3 miesiace...po czym ledwie dojechalem do domu 40 km. Dwa lata ogarniam to co tam nawyrabiali. W koncu musialem nauczyc sie sam. I probuje choc wolno bo pracuje na kilku etatach.
Szczalamrblack pisze:
Elo Robert - jak się ogarnę po Rotorze (teraz reanimuję na rajd Garbusa dla wife i młodej a sobie Awoczszaka) to wpadnę to pokukamy w motóra i jak cosik to zawine silnik na reanimację do kolesia z Młynowa i będzie gites
![]()
Pozdrówki 4-All
Powody są dość złożone, przykre doświadczenia, ale ja widzę duży plus tej sytuacji.Big Stach pisze:Fajny ten nasz kraj . Każdy może robić co chce , czy ma o tym pojęcie , czy nie . Po co szkoły , kursy , wystarczy chęć ." Nie matura ........ itd . " Nikt nie weryfikuje umiejętności ( oprócz kilku zawodów ) wszystko na żywioł , a potem takie " kwiatki ".Zjeba....ne silniki , krzywe domy , walące się hale itd . wymieniać można długo .ech .