Pozdrawiam
A co jakąś wywrotkę zaliczyłeś czy tak miałeś od początkuBaudolino pisze:Da się go wyaliminowaćAbramsm1a1 pisze:2. luz na lagach
Da się to wyprostowaćAbramsm1a1 pisze:3. krzywe lagi
Pozdrawiam
Jak masz podnośnik podnieś moto i zobacz jak się skręca, jeśli nie a dasz sam radę przechyl moto na siebie na stopce i wtedy zobaczysz...Baudolino pisze:Kurka... Nie wiem czy ma opory, to mój pierwszy motocykl więc doświadczenie raczej zerowe.
Jest tak że jadąc muszę się kontrolować jak kelner z pełną tacą piwa przeciskający się na zatłoczonej sali. Inaczej. Jeśli wyjadę na prostą to jest ok, natomiast zakrety (te miejskie) to ciągła walka.
Pozdrawiam
Tak by było najlepiej ale nistety nic nie wiem o 2000 w okolicykawa 2000 pisze:Najlepiej spotkać się z kimś z podobnym moto i organoleptycznie porównać . Nie ma nikogo takiego w okolicy?
Abramsm1a1 pisze: jeśli nie a dasz sam radę przechyl moto na siebie na stopce i wtedy zobaczysz...
Ja swoją 800 tak kładę ale faktem jest ponad 120 kg więcej na stopce.Baudolino pisze:Tak by było najlepiej ale nistety nic nie wiem o 2000 w okolicykawa 2000 pisze:Najlepiej spotkać się z kimś z podobnym moto i organoleptycznie porównać . Nie ma nikogo takiego w okolicy?
Abramsm1a1 pisze: jeśli nie a dasz sam radę przechyl moto na siebie na stopce i wtedy zobaczysz...
Na stopceTej co sie na niej motocykl zostawia i idzie do domu
Przecież jak to się złamie, a te 370kg na mnie jebną to kto mnie pozbiera
Myślisz że to się nie połamie
Pozdrawiam
Jak masz jaką żabę zobacz na klocku może dasz radęBaudolino pisze:Może pomyślę coś z podnośnikiem do auta.
Pozdrawiam