z mojego notatnika

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Awatar użytkownika
Sheriff Harry
Miejscowość: Kłodzko
Motocykl: Kawasaki Nomad 1500
VROC: 0

z mojego notatnika

Post autor: Sheriff Harry » pn kwie 16, 2012

Kilkanaście lat wstecz, kiedy pracowałem jeszcze w moim rodzinnym mieście i pojeżdżałem w firmie Nysa-anem (była rewelacyjna zimą - kiedy padał śnieg, to na zewnątrz i w środku też :D dostałem polecenie udania się na drogę krajową, gdzie w rowie miał leżeć potrącony przez inny pojazd rowerzysta. Na miejscu zastaliśmy w rowie "kolarza" przykrytego rowerem, sprawiającego wrażenie "bez ducha" za to z aromatem wokół niego, który powalał wszystkie latające stworzenia. W minutę potem na miejsce przybyła karetka pogotowia z leciwą panią doktor na pokładzie. Biedaczce nie chciało się schodzić do śmierdzącego rowu, więc obejrzała klienta z odległości około metra i zawyrokowała: nie żyje!...w chwilę potem, kiedy pani doktor wypisywała kartę informacyjną, spod roweru wydobył się głos: sssssooooo nie żyje?! sssooooo nie żyje kurna!!!
zawsze warto być człowiekiem

marekfg
Miejscowość: Szamotuły
Motocykl: HD Electra Ultra Classic

Post autor: marekfg » pn kwie 16, 2012

No i proszę, życie to czasem bywa piękne :D
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"

Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..

Awatar użytkownika
Sheriff Harry

Mówią, że kogo pochowają za życia, długo żył będzie. Pozdrawiam Cię Marku, bo wielkopolska jest mi szczególnie bliska. Urodziłem się i długi czas mieszkałem w Środzie Wlkp. Dopiero od 1,5 roku mieszkam w Kłodzku.

Awatar użytkownika
Góral
Miejscowość: Brusy
Motocykl: _FuMA
VROC: 34785

Post autor: Góral » pn kwie 16, 2012

Kod: Zaznacz cały

Mówią, że kogo pochowają za życia, długo żył będzie.
No to ja sobie dopiero pożyję :oki: , mnie w dzieciństwie lekarze "pochowali" 2 razy, a ja im na to "taki ch...j, to ja będę o tym decydował. :rotfl22:
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy

Awatar użytkownika
Sheriff Harry

a daj Ci Panie Boże pożyć i pojeździć póki będziesz mógł utrzymać kierownicę w rękach i mocz w pęcherzu :D ...albo, jak długo zechcesz!

ODPOWIEDZ