Cześć wszystkim
Cześć wszystkim
Witam wszystkich. Jestem z podkarpacia, interesuję się motocyklami aczkolwiek nic na razie oprócz skutera nie mam. No i tu troche moich marzeń. Chciał bym kupić sobie vulcana bo wydaje mi się że na początek by w zupełności wystarczył, interesował bym się modelami do 500 aczkolwiek patrząc na oferty to w podobnej cenie a nowsze sa modele z pojemością 750.
Dodam że suma jaką chciał bym przeznaczyć na motor to maks 5 000 zł, kurtkę mam po tacie a kask to też by się znalazł. Co polecalibyście na początek pasji z motorami? Dodam że z zakupem nie śpieszy mi sie bo trzeba jeszcze na wakacjach zarobić coś no i zrobić prawo jazdy którego nie mam. Pozdrawiam wszystkich i licze że coś razem wybierzemy pozdrawiam
Dodam że suma jaką chciał bym przeznaczyć na motor to maks 5 000 zł, kurtkę mam po tacie a kask to też by się znalazł. Co polecalibyście na początek pasji z motorami? Dodam że z zakupem nie śpieszy mi sie bo trzeba jeszcze na wakacjach zarobić coś no i zrobić prawo jazdy którego nie mam. Pozdrawiam wszystkich i licze że coś razem wybierzemy pozdrawiam
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
Witam kolego jestem pod wrażeniem sympatycznego przywitania .Na początek zdecydowanie polecam EN 500 ,a co do kuszące ceny VN-a 750, to niestety może zwiastować ''kłopoty''więc nie porywaj się na ten model tym bardziej, że jest to wysoko kręcąca się V-ka,w charakterystyce silnika nie ma wielkiej przepaści , a gang wydechu ma podobny do EN ki.
Kod: Zaznacz cały
Chciał bym kupić sobie vulcana
Kod: Zaznacz cały
bo wydaje mi się że na początek by w zupełności wystarczył
Nie śpiesz się z pojemnością, tym bardziej, że finanse jak widać ograniczone, więc większe może być kiepskie mechanicznie, kiedyś jak się będzie nadal podobało też se kupisz np VN 2000.
W Twoim wieku kupiłem sobie Junaka i też musiałem na niego zarobić własnymi łapkami.
Witam serdecznie i pozdrawiam.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Witaj
Polecam na początek EN500 - w tej cenie dostaniesz nawet dobry okaz a na początek jest w sam raz, tym bardziej, że przesiadasz się ze skutera a EN to jakby nie patrząc 50 kucy...
Polecam na początek EN500 - w tej cenie dostaniesz nawet dobry okaz a na początek jest w sam raz, tym bardziej, że przesiadasz się ze skutera a EN to jakby nie patrząc 50 kucy...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- eFKa
- Miejscowość: Kasina Wielka
- Motocykl: vn 2000
- VROC: 34926
HEJ HEJ
Mając 18 lat bylem napalony na motorek (jawa albo cezeta),nawet kase mialem,niestety dostalem bilet do ..........i wszystko pryslo
Mineło śćia pare lat i mażenie się spełniło ,chociaż w moim przypadku troche to trwało.
teraz jest gites
Powodzenia
Mając 18 lat bylem napalony na motorek (jawa albo cezeta),nawet kase mialem,niestety dostalem bilet do ..........i wszystko pryslo
Mineło śćia pare lat i mażenie się spełniło ,chociaż w moim przypadku troche to trwało.
teraz jest gites
Powodzenia
...bo kto sieje wiatr ten zbiera gumofilce...
- Szczotka
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: Honda VTX 1800C
Witaj
Marzenia są po to, aby je realizować i tego Tobie życzę
będę pewnie nudny i tym samym mało oryginalny, ale EN na początek, bardzo porządny sprzęt i kawał motocykla, bo jakby nie liczyć to dla Ciebie obecna pojemność X 10
Tak więc jak zrobisz prawko i zapracujesz, tak jak napisałeś, kupuj EN-a, sezon, lub dwa poganiasz, a potem sprzedasz, zamienisz- na 800-kę, albo coś jeszcze innego
Bo, swój pierwszy raz (z motocyklem w głównej roli , ale nie tylko) musisz wspominać "po latach" mile i z uśmiechem na ustach
Marzenia są po to, aby je realizować i tego Tobie życzę
będę pewnie nudny i tym samym mało oryginalny, ale EN na początek, bardzo porządny sprzęt i kawał motocykla, bo jakby nie liczyć to dla Ciebie obecna pojemność X 10
Tak więc jak zrobisz prawko i zapracujesz, tak jak napisałeś, kupuj EN-a, sezon, lub dwa poganiasz, a potem sprzedasz, zamienisz- na 800-kę, albo coś jeszcze innego
Bo, swój pierwszy raz (z motocyklem w głównej roli , ale nie tylko) musisz wspominać "po latach" mile i z uśmiechem na ustach
Pozdrawiam
__
Marcin
__
Marcin