Vulcan, nie Victor
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Vulcan, nie Victor
Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie.
Wczoraj wracając z pracy zaturlałem się do jednego ze stolicznych pubów dla właścicieli 2oo. Zaparkowałem, zamówiłem bezalko i siadłem pod parasolkiem sącząc napój. Niechcący słyszałem rozmowę przy stoliku obok.
Gość szpanował wiedzą o motocyklach przed dwiema laskami. Z jego wypowiedzi wnioskowałem, że jest co najmniej udziałowcem warsztatu motocyklowego. I pewnym momencie słyszę tekst w stylu... "Bo jak byś chciała choppera, to możesz wybrać sobie małą Yamahe Virago, albo takiego dużego Victory, jak ten co tam stoi"... i wskazał na mojego Vulcana...
Na początku chciałem mu zwrócić uwagę... ale doszedłem do wniosku, że takiej bajery zepsuć nie wypada... :lol:
Co o tym sądzicie? Dobrze zrobiłem?
Wczoraj wracając z pracy zaturlałem się do jednego ze stolicznych pubów dla właścicieli 2oo. Zaparkowałem, zamówiłem bezalko i siadłem pod parasolkiem sącząc napój. Niechcący słyszałem rozmowę przy stoliku obok.
Gość szpanował wiedzą o motocyklach przed dwiema laskami. Z jego wypowiedzi wnioskowałem, że jest co najmniej udziałowcem warsztatu motocyklowego. I pewnym momencie słyszę tekst w stylu... "Bo jak byś chciała choppera, to możesz wybrać sobie małą Yamahe Virago, albo takiego dużego Victory, jak ten co tam stoi"... i wskazał na mojego Vulcana...
Na początku chciałem mu zwrócić uwagę... ale doszedłem do wniosku, że takiej bajery zepsuć nie wypada... :lol:
Co o tym sądzicie? Dobrze zrobiłem?
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
zapewniam Cie,
ze mialbys problem z rozpoznaniem tych motocykli z pewnej odleglosci, szczegolnie lane przednie kolo moze wprowadzic w blad, te moto sa bardzo, ale to bardzo podobne do siebie, no i te "laski" zasluchane pewnie...
ze mialbys problem z rozpoznaniem tych motocykli z pewnej odleglosci, szczegolnie lane przednie kolo moze wprowadzic w blad, te moto sa bardzo, ale to bardzo podobne do siebie, no i te "laski" zasluchane pewnie...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
a ile ma ?rocker666 pisze:nie można reagowac kiedy gośc wciska bajer laseczkom hehehe
broń cię panie szatanie :evil:
chyba żaden z nas nie chciałby miec spieprzonego wieczoru przez przewrażliwionego delikwenta.
"znawcy" często pytają mnie ile mój harley ma pojemności hehe
a ja mówię że 2.5
i każdy jest zadowolony
jaja sobie robie...
kiedyś w samolocie, turbulencje jak cholera, wiadomo, nic przyjemnego, "znawca" na fotelu bezpośrednio za moim, tłumaczy starszemu ciężko wystraszonemu małżeństwu-
wiecie państwo, to wszystko zależy od tego, jak pilot prowadzi...
to coś w tym samym stylu, ze "znawcą" nie pogadasz...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074