Kawasaki VN800 dla faceta 186cm i 100kg wagi.
-
- Miejscowość: WAŁBRZYCH
- Motocykl: KAWASAKI VN 1500 NOMAD
- VROC: 0
Dokładnie jak pisze Muka, ja rowniez jestem niezłych gabarytów i tak w moim 1500MUKA pisze:Witamy na forum!
Kupuj Kawę, najlepiej dopożycz jeszcze trochę i siadaj na vn15 na niej będziesz wyglądał odpowiednio!
przerabiałem siedlisko pod siebie i teraz wale 5 nawet 6 stowek czasami jednym
ciagiem i jakos to przezywam bez wiekszych problemów.I tak za troche bedziesz
szukał cos wiekszego znam to z zycia .Wyglad wygladem ,a komfort jazdy to druga
sprawa.
-
- Miejscowość: Rymanów Zdrój
- Motocykl: Peugeot Elystar 125cm3
- VROC: 0
Hmmm no faktycznie 2007. A może opłaca się sprowadzić takiego VN900? Pewnie wielu z Was miało doświadczenia w sprowadzaniu motocykli, skąd warto sprowadzać? Z USA wychodzi z tego co wiem drogo a z UK chromy są w kiepskim stanie ze względu na pogodę. To tylko plotki o których słyszałem chętnie wysłucham Waszych opinii.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Jak ciągnąć to z USÓWluqa90 pisze:Hmmm no faktycznie 2007. A może opłaca się sprowadzić takiego VN900? Pewnie wielu z Was miało doświadczenia w sprowadzaniu motocykli, skąd warto sprowadzać? Z USA wychodzi z tego co wiem drogo a z UK chromy są w kiepskim stanie ze względu na pogodę. To tylko plotki o których słyszałem chętnie wysłucham Waszych opinii.