Kierunkowskazy VN 900
-
- Miejscowość: Miechów
- Motocykl: Vulcan vn 900
- VROC: 0
Kierunkowskazy VN 900
Chłopaki pomocy-co mam zrobić jeśli kierunki z prawej strony mrugaja bardzo nerwowo,czyli szybko.Czy to żarówki czy o co chodzi?Może pytanie banalne ...
Aga
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
A 900-tka europejska czy Hamerykańska??
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
jak szybko mroga to znaczy ze jakas zarowka nie swieci.Nie koniecznie sie przepalila.
W 900takach sa gwniane kierunkowskazy, w niektorych "okazach" np w moim co jakis czas ktoras zarowka nie ma styku.
Znajdz ktiora zarowka nie swieci, poruszaj nieco kierunkowskazam i zobacz czy zaskoczy, jesli zaskoczy to mozesz sie bawic w szukanie gdzie "nie styka". Ja rozkrecilem caly kierunkowskas, podoginalem jakies tam blaszki, sprawdzilem przewody, kostke, i generalnie juz dziala, choc czasem wciaz jakis kierunek sie zesra, to zdaza sie to nie tak czesto jak wczesniej.
W 900takach sa gwniane kierunkowskazy, w niektorych "okazach" np w moim co jakis czas ktoras zarowka nie ma styku.
Znajdz ktiora zarowka nie swieci, poruszaj nieco kierunkowskazam i zobacz czy zaskoczy, jesli zaskoczy to mozesz sie bawic w szukanie gdzie "nie styka". Ja rozkrecilem caly kierunkowskas, podoginalem jakies tam blaszki, sprawdzilem przewody, kostke, i generalnie juz dziala, choc czasem wciaz jakis kierunek sie zesra, to zdaza sie to nie tak czesto jak wczesniej.
-
-