Nomad Andrew i Warsztat Wojkowice-wyciąganie silnika
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Krasnal pisze:W morde...
czytam i czytam i chęć na sex już straciłem... co tam straciłem! to jest lepsze od sexu!!! jak Andrzej napisze, że odpalił, to nie dam rady, no nie dam...
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
Qwa w poniedziałek mają zjebe że ten jeden łańcuch był zakuty!! Panowie powiem wam, że cale urodziny miałem zdupcone bo myślałem tylko o tym, czy wszystko ok trzymam kciuki!!!!
Heheh to powoli robi się jak w dobrym serialu:
"...emocje sięgają zenitu, czy nasi główni bohaterowie dadzą rady?? o tym dowiemy się już w następnym odcinku..."
"...emocje sięgają zenitu, czy nasi główni bohaterowie dadzą rady?? o tym dowiemy się już w następnym odcinku..."
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
No jaaa, tylko zawsze następny odcinek można w necie obejrzeć, a tu ni huhuhu..Domel pisze:Qwa w poniedziałek mają zjebe że ten jeden łańcuch był zakuty!! Panowie powiem wam, że cale urodziny miałem zdupcone bo myślałem tylko o tym, czy wszystko ok trzymam kciuki!!!!
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Basin Raider
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: Aprilia ETV 1000 Caponord
- VROC: 0
melduje że właśnie dotarłem do domu kurcze, cały wątek należy wydrukować i zachować dla potomnych Ja osobiście jestem padnięty a tu jeszcze jutro trasa :P Generalnie wyścig z czasem wygrany, zobaczymy jak jutro sprzęt się zachowa po kilku kilometrach...
Więcej informacji i opisu całego wydarzenia udzielę jutro, ekhm sorka Dzisaj przy piwku na zlocie. Dobranoc
Więcej informacji i opisu całego wydarzenia udzielę jutro, ekhm sorka Dzisaj przy piwku na zlocie. Dobranoc
"Better keep your eyes on the road ahead"
Suzuki LS 650 Savage->Honda GL 1500 Goldwing->Yamaha XV 1600 Wild Star-> Yamaha Bt 1100 Bulldog-> Aprilia ETV 1000 Caponord
=== Warsztat Motocyklowy Moto B Wojkowice ul. Skłodowskiej 6 tel. 507 605 581 ===
Suzuki LS 650 Savage->Honda GL 1500 Goldwing->Yamaha XV 1600 Wild Star-> Yamaha Bt 1100 Bulldog-> Aprilia ETV 1000 Caponord
=== Warsztat Motocyklowy Moto B Wojkowice ul. Skłodowskiej 6 tel. 507 605 581 ===