Witam serdecznie !!!
Poszukuje pomocy, jakiegoś cynka gdzie mogę sprawdzić motor przed dłuższą wyprawą.
Chodzi o zaufanego mechanika, człowieka, który jak coś jest to powie co i jak, a jak nie ma to będzie bez ściemy i wyciągania zielonych ...
Wybieram się z lubą w dłuższą trase, myślę jakieś 1000 - 1500 kilometrów i dla spokoju chciałem sprawdzić czy wsio gra z Vulciem, na oczy to wszystko wydaje się być w porządku,ale strzeżonego .... wiadomo.
Może ktoś wie, zna się na tym i może szepnąć na co zwrócić szczególną uwagę, co mieć na uwadze, o czym pamiętać
Za wszelkie pomocne wiadomości i odpowiedzi serdecznie z góry DZIĘKUJE !!
Pozdrawiam !!!
WITAM I O POMOC PYTAM - LUBLIN
-
- Miejscowość: LUBLIN
- Motocykl: KAWASAKI EN 500
- VROC: 0
Witam witam
Dzięki za odpowiedź
Było by mi miło skorzystać z takiej opcji a jeszcze jak zaowocuje dobrym wynikiem to wogóle cacy
A wyjazd się zbliża dużymi krokami aby Kawe doprowadzić do potrzebnego stanu i git
Wchodzi tylko kwestia kiedy bo jest to trochę ograniczone ze względu na czas pracy jak i pewnie z drugiej strony może być skomplikowane
Dzięki za odpowiedź
Było by mi miło skorzystać z takiej opcji a jeszcze jak zaowocuje dobrym wynikiem to wogóle cacy
A wyjazd się zbliża dużymi krokami aby Kawe doprowadzić do potrzebnego stanu i git
Wchodzi tylko kwestia kiedy bo jest to trochę ograniczone ze względu na czas pracy jak i pewnie z drugiej strony może być skomplikowane